• 26794
    puan kaybetme lüksünü erken kaybetmiş takımdır.

    (bkz: 3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçı) (bkz: 7 mart 2021 galatasaray sivasspor maçı)

    normalde kalan maçlarımızda puan kaybı yapacağımız maçları hatay, antalya ve göztepe olarak görüyordum. üst üste gelen puan kayıpları ile sanırım kağıt üstünde bu lüksümüzü kaybettik. elbette daha çok maç var. elbette rakiplerimiz de hata yapacak. ama ben hatay maçına kadar puan kaybı beklemiyordum.

    öncelikle hatayspor maçına puan kaybı yazmamın sebebi malum form durumları. ama bugün oynanan (bkz: 7 mart 2021 hatayspor kayserispor maçı) ile gördük ki boupendza da sorunlar yaşarken o kadar da büyütmeye gerek yok ama yine de ciddi bir rakip.

    antalyaspor maçına puan kaybı yazmamın sebebi ise : otobüsü çekmeleri. malum açmakta zorlanıyoruz. kendi evimizde güzel bir örneği var. (bkz: 2 ocak 2021 galatasaray antalyaspor maçı)

    gözepe maçına normalde yazmazdım fakat ünal karaman'ın gelişi ile bir şeyler yapar gibi oldular. düşük de olsa ihtimal vermiştim.

    yukarıdaki puan kaybı lüksüne sahip olduğumuz maçların hepsinin mantıksal sebepleri bu şekilde. fikstür olarak sebebi ise bu sırada beşiktaş sırasıyla başakşehir, fenerbahçe, kasımpaşaspor ve alanyaspor ile oynayacak. beşiktaş kaybedebedecekse yüksek ihtimal bu maçlarda puan kaybeder.

    hep diyorum fatih terim canımız ciğerimizdir ama son maçlarda gerek zemin gerek hakem ya da bireysel hatalarla gelen puan kayıplarından çok daha önemli olan tatminlar bir oyun ortaya koyamamızdır. dert sendeyse hocam dermanı da sen de. önümüz de daha çok maç var ama hata lüksümüz yok. tek tesellimiz rakiplerimizin gireceği zor fikstür. verdiğimiz avantajları buralarda geri almalı ve de 8 maçlık seri gibi bir seri daha yakalamalıyız.

    hedef 23
App Store'dan indirin Google Play'den alın