resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8346
    taraftara sövmüş... taraftar değil mi her bulduğu yerde cümlenin sonunu malum yasanın sayısıyla dolduran bu başlıkta, taraftar değil mi nabzı 200 olmuş futbolcuyu dünyanın gözü önünde ıslıklayan!

    belhanda belki istediğimiz performansı sergilemiyor, belki disiplinsiz davranıyor, hatta maç kaybettiriyor. ama biz bu adamı bile isteye aldık, destekle ya da destekleme, senin taraftarı olduğun kulübün yönetimi bu adama imza attırdı. senin efsane hocan bu adamı kazanmaya çalıştı, kazandı da. 2 sene şampiyon olmuş takımın bir futbolcusu bu adam, sakatlık, ağrı, sızı demeden yetenekleri dahilinde sahaya çıkmış bu adam. hayalimizdeki 10 numara değil diye, sanki takımı satıyormuş gibi davranılması, hatta çenesi kırıkken bile sahada olan adama takımı sahiplenmiyor diye laf söylenmesi körlükten başka bir şey değil.

    taraftara sövmüş... taraftara sövmedi bu adam, bana sövmedi mesela, orada kendisini ıslıklayanlara, her fırsatta kendisine gerek tribünde gerek bilgisayar ya da televizyon başında küfredenlere sövdü!

    ne taraftarmış arkadaş! galatasaray'ın olduğu yerde dokunulmaz olan tek şey galatasaray'ın kendisidir. taraftarız diye her şeyi kendimize hak görüyoruz, nasıl bir zihniyet bu!?

    ekleme: (bkz: #2792560)

    taraftarlarımızın ve stadımızın durumu da bu malesef. taraftar olarak öncelikle kendi performansımızı nasıl yukarı çekeriz diye düşünmeliyiz, görüyorum ki takım taraftara adapte olarak daha iyi oynaması gerekirken; taraftar takıma adapte oluyor ve daha daha sessiz maçlar izliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın