resim
Oğuzhan Özyakup
Takım:Fortuna Sittard
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 724
    son dönem performansını hiç olumlu bulmadığım, ancak futbolu bildiğini düşündüğüm bir oyuncu. hücuma dönük merkez orta saha rotasyonumuz bu kadar darken, bazı pozisyonlar için 3. yedek olarak takımımızda olsa lig ve türkiye kupası maçlarında forma rekabetine girebileceğini düşünüyorum.

    takımımızda ceza sahasına giren orta sahası oyuncusu sayısı oldukça az. hatta ilk 11 düşündüğümüz mertens dışında ki kendisi zaten orta saha değil bir forvet arkası ya da uç forvet oyuncusu, elimizde sadece emre akbaba ve genç yetenek hamza var. emre akbaba'nın performansı lig temposunda güven vermiyor; allah korusun mertens'e bir şey olsa orta saha hücum bağlantısı yine bizi kanser eden bir yapıya dönüşecek.

    hem yerli olması hem de nitelik olarak ceza sahasına girebilen orta saha oyuncusu olması sebebiyle, ezberden uzak bir yorumla, uygun şartları kabul etmesi halinde takımda olmasının zarardan çok yarar getireceğini düşünüyorum. yanlış anlaşılmasın, düşüncem illa takıma katalım değil, ama yerli rotasyonumuzun bu kadar dar olduğu bir ortamda transfer sezonunun kapanmasına sayılı günler kalmışken öyle ya da böyle milli takım forması giymiş bir oyuncu olarak takıma katılırsa buna çok karşı çıkmam demek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın