• 475
    oyun olarak maçin hakki kesinlikle galibiyetti. fenerbahçe aykut kocamanla kabiz futboluna devam ediyor. aykut kadar korkak bir antrenör tanimiyorum. rakibin 10 ki$i kalmi$ ve sen hala pozisyona giremiyorsun.

    gomis'in ki en net olmak üzere kaleyi 9-10 kez yoklayip, 4 kez isabet sagladigimiz bir maç olmu$tur ve bunu topyekün defans yapan bir fenerbahçe'ye kar$i. son 20 dakikayi 10 ki$i oynamamiz da cabasi. belhanda atilmasa, yorulan fenerbahçe'ye kar$i son 20 dakika da neler yapabilirdik, burasi muamma. bunlarin haricinde ne vardi? biri neto, digeri hasan ali olmak üzere 2 net penalti ve sözde aldatmaya yönelik belhanda'nin 2. sari karttan atildigi pozisyon. hakemin bu pozisyona penalti vermesi beklemezdim ancak temas oldugu için sari kart karari fazlasi ile gereksizdi. cücü'nün $aibeli bir hakem oldugunu biliyoruz. galatasarayi 10 ki$ birakip talimata göre galatasaray'in farki açmasina engel olacakti ama ba$aramadi.

    fenerin varini yogunu ortaya koyacagini zannetmi$tim ama yanilmi$im. aykut bildigin beraberlige gelmi$ asy'e ve istedigini alarak döndü. ha, fener zirveye ortak mi bu sonuçla? hayir, sadece 1 hafta daha geciktirdiler ligden kopmayi. bu yil ilk 3e gireceklerini hiç sanmiyorum.

    bizi sorarsan, psikolojik olarak galibiyet çok iyi olacakti fakat 29.10.17 ts deplasmanindan bir beraberlikle dönüp 2 haftada 4 puan alacaktik muhtemelen. degisen bir $ey yok. yine dört puan alacagiz 2 haftada, sadece siralama degisti.

    29 ekim 2017 trabzonspor galatasaray maçından alinacak 3 puan derbide kaybedilen 2 puani telafi edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın