resim
Yunus Akgün
Takım:Leicester
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2068
    (bkz: 5 eylül 2022 galatasaray gaziantep fk maçı)

    hakkında yazılanlar neden türkiye'den uluslararası düzeyde futbolcu çıkmıyor sorusunun cevabıdır. 22 yaşında gencecik oyuncumuz var; topu ayağına aldığı zaman takımdaki pek çok oyuncudan daha yaratıcı işler yapabilsin diye özgürlük tanınan bir sistem içerisinde gün geçtikçe tecrübe kazanmaya devam ediyor. lafım ona hayatında hiç büyük sahada top oynamamış, futbolu premier ligden ibaret sanan ve bildikleri kanat oyuncuları salah, mane'yi geçmeyen galatasaray sevdalıları bu çocuğu 5 maç sonunda asist ve gol katkısı vermemekle suçluyor ve bunu maçta atılan iki golün pozisyonunu öyle ya da böyle hazırladığı maçtan sonra yapıyor.

    benim sözlükteki yazılarımı profilimden okuyabilirsiniz, gayet orta yol bulmaya çalışan ve sert söylemlerden uzak duran bir üslubum var; ama madem katkınız olmayacak, gölge etmeyin bari!

    sonuna kadar arkasında olacak milyonları hissederek sahada yapmaya çalıştıklarını bir gün eksiksiz yapacağına inancım tam yunus'un. olur ya da olmaz, ama bu sezon kanat sana emanetse, ayağına taş değmesin aslanım. neler yapabileceğini bizlerden daha çok sen biliyorsun! yapıyorsun, yapacaksın da!
App Store'dan indirin Google Play'den alın