• 1
    bundan böyle benim yapacağım şey de yudumcu'luk olacaktır.

    bir kaç sene önce hiç duymadığımız, bilmediğimiz yepyeni bir akım ile tanıştık: duyumculuk. hemen ardındansa bunu ortaya atan öncüleri, yani duyumcular türemeye başladı birer birer.

    muhtemelen her şey o talihsiz yayınla başladı: http://www.youtube.com/watch?v=uDBzzp3OLeo

    --- alıntı ---

    yüzde 99 doğru eto'o ispanya'dan eto'o bitmiş, bitmiş, bitmiş...
    .. iki oyuncu arasındaydı fenerbahçe; peter crouch ile eto'o, eto'o kabul etmiş..

    --- alıntı ---

    benim aklı selim dostlarıma, basınıma o kadar tatlı geldi ki bu hikaye bir kulübün crouch ve eto'o gibi "aynı tip" iki oyuncu arasında kalabileceğine inanmak, dahası eto'onun gelebileceğine inanmak istediler.

    ratingler patladı, alan mutlu veren mutlu böyle olunca hemen ardından forlan'ı da bitirdiler: http://www.youtube.com/watch?v=tux9nMGSWRs

    yetmedimaicon'u,kaka'yı ortaya attılar.

    tam televizyonlarda işler tıkırında giderken, bu sefer hiç beklenmedik bir şey oldu ve sosyal medya patladı. twitter denilen bela, yalanın daniskası burada. futbolun baş belasıdır.*

    bizim uyanık yurdum insanı hiç uyur mu, baktı ki twitter iyi hoş, takip edilmek güzel duygu, bir de twitter'da duyumcu eksiği var hemen girdi bu işe. part time yazıyorsun temiz iş; haziran - eylül yaz, aralık sonu - şubat başı yaz, fenomen ol, takip edil, sevil, hatta meşhur ol. bir de bir iki haberin gerçekten tuttu mu, ver elini televizyon programları, köşe yazıları.

    aslında benim şu an soyunmaya çalıştığım işi onlar yapıyorlar.yudumculuk: sağdan bir şey duy onu yudumla, soldan bir başka şey duy onu yudumla; yeter ki önce sen yudumla. carlinhos ismimi dönüyor medyada, onun özel hayatıyla ilgili bir şey yudumla; "kulübü evet dedi, carlinhos'un gönlü flamengo'da". ünal aysal farfan'la ilgileniyoruz mu dedi, farfan yakın çevresine "galatasaray aklımı çeldi ama daha schalke'de yapacaklarım var" dedi. ismi duyulmamış genç bir oyuncu mu var galatasaray bilmem kimle büyük ölçüde anlaştı.* türkiye'nin 3 büyükler dışında oynayabilecek en yetenekli oyuncusu kimdi, alper, aklı başında bir adam kimi tercih eder, tabii ki galatasaray'ı, yaz 4 ay önceden alperimzaladı, o iş bitti.

    yanarım yanarım, şöyle adamların takip edilmesine, prim yapmasına yanarım. yaptıkları iş duyumculuk olsa vallahi akla yatan bir şey olsa içim yanmayacak.

    bunlar tırtıkçı, yudumcu.

    bundan böyle hepimiz yudumlayalım. en azından transfer döneminin keyfine varır, tadını çıkarırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın