• 1
    ''türkiye futbol federasyonu (tff), futbolumuzun deneyimli teknik adamı yılmaz vural'ın meslekteki 20. yılı şerefine süper ligin son 3 sırasına "yılmaz vural potası" adının verilmesini uygun gördü.

    federasyondan yapılan açıklamada, yılmaz vural'ın türk futboluna çok emeği geçmediyse de nerden baksanız temiz bir 20 yılını vermiş emektar bir teknik direktör olduğu belirtilerek, kendisinin lige hiç bir şey katmadıysa bile renk kattığının altı çizildi. açıklama şöyle devam etti:

    "uzun meslek hayatı boyunca ligimizin son sıralarına demir atmış ve çareyi teknik direktörü kovmakta bulmuş sayısız anadolu takımının başına bir son umut, bir kurtarıcı olarak getirilen, bu özelliğiyle zihinlere kazınan yılmaz vural'ın, ligin bu alt sıralarına adeta damgasını vurmuş olduğu tüm futbol kamuoyunun ortak kanaatidir. kendsinin kurtarıcı olarak başına geçtiği takımların önemli bir bölümü süper lig'e veda etmesine rağmen her sezon başka başka takımlar tarafından ısrarla bu göreve getirilmesi de şüphesiz bu gerçeğe işaret etmektedir.

    yılmaz vural'ın meslekteki 20. yılını kendisinin süper lig'de çizdiği bu profile uygun düşen bir jestle kutlamak isteyen federasyonumuz, bugüne kadar 'düşme potası' olarak adlandırılan süper lig'in son 3 sırasının bundan böyle 'yılmaz vural potası' olarak adlandırılmasına genel kurul üyelerinin oy birliğiyle karar vermiştir. önümüzdeki yıllarda da nice küme düşmeye aday takımlarımızın başında görmekten mutluluk duyacağımız vural'a, futbolumuza kattığı renkten dolayı teşekkür ediyor, başarılarının (gülüşmeler) devamını diliyoruz"

    federasyonun bu jesti hakkında düşüncelerini sorduğumuz yılmaz vural ise konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, konuyla ilgisiz olarak "iddia ediyorum fenerbahçe'yi bana teslim etsinler 30 sene üst üste şampiyon yaparım" dedi. ''

    http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=11

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın