ibret-i alem olsun diye mecidiyeköy’de sallandırılması gereken zat. ben kendimi hümanist falan sanardım, cezai yaptırımı olmasa çıplak elle parçalara ayırırım bu şeref açısından dezavantajlı kuklayı.
bilmiyorsan öğretsinler sana, yediğin haklar ya bu dünyada ya da öte hayatta, ya senden, ya da sevdiklerinden çıkar. bundan da mı korkmazsın?
615
bir daha bu adam bizim maçımızı yönetirse dursun özbek yönetimine gördüğünüz yerde tükürmek vacip olur. bu adamın özrü yoktur. bu adam futbolcularımıza eziyettir. bu adam galatasaray taraftarıyla alay etmektir. bu adam okan buruk'un emeklerine ihanettir. şimdi ne yapıyorsanız yapın galatasaray yönetimi. sizi görevinizi yapmadığınız için affetmeyeceğim. ülkenin en büyük takımını bu hale düşüremezsiniz.
55’den sonra galatasaray’a 1 tane bile düdük çaldığını hatırlamıyorum. 1 kırmızıyı yedi, sayısız faülümüzü yedi. sonuç ne olursa olsun açıklama yapılmalı.
(bkz: 1 aralık 2025 fenerbahçe galatasaray maçı)nı adeta sikip atmış anası malum meslek grubuna ait insan müsveddesi. seni hakem yapan ve yapmaya devam ettiren herkes muradına erdi bugun sanıyorum.
618
çocuklarını ayırıyorum allah bu dunyada yüzünü guldurmesin insallah.
sana düdük astırmayan yönetim, galatasaray’ı yönetemez.
623
1 aralık 2025 fenerbahçe galatasaray maçında gözünün önünde sanchez'e vuran asensio'ya kartı bırakın faul bile vermeyen hakem. o pozisyon döndü gol oldu. skrinar iki kez kırmızı kartlık hareket yaptı. iki kez.
eyyamcı, tetikçi meymenetsiz herif. sarı lacivert formayla çıksa yanlı yönetimi daha fazla belli olamazdı. azıcık delikanlı bir yönetim olsaydı sana düdük astırırdı bu gece ama nerdeee
625
ali aydın kaderi yaşaması gereken, mesleğini şaibe için kullanan etik dışı hakem.