• 2
    galatasaray futbol takımının en değerli futbolcusuyla ilgili sıkıntısını çözmesi gereken yazar arkadaşımız, en dar açıdan boey eleştirmeye doyamıyor.

    ''boey de ilk geldiği sezon pek mükemmel sayılmazdı. hatta trezeguet’in başakşehir maçında onu delik deşik ettiğini çok net hatırlıyorum.''
    ''sacha sözleşme uzatmak istemiyor''
    ''bu sezon 29 maçta tek bir asisti yok. ilgilenen kulüpler bu verileri de masaya koyacaklardır. haziran ayında 12-13 milyon euro bile göremeyebilir.''

    mert müldür gibi bir oyuncuyu boey'in önüne koyan, sağ beki alacağını düşünecek kadar boey düşmanı olmak komedi, 3. kez birinin başlığına yazıyorum ama hiçbir kanıt olmadan oyuncusunu bu kadar değersizleştiren biri için normal diye düşünüyorum. kyle walker gibi bir bek bile sezonu 1 asist ve hiç gol olmadan devam ederken boey için asist yapamıyor gibi söylemlerde bulunması komedi ki bunu değerini düşüreceğini söyleyerek yapıyor. boey defansif bir bek olmasının yanında deli gibi hücum katkısı da veren bir bek. asist konusu basit, bizim takımda oynayan herkes asist uzmanı gibi, son paslarda doğru konumlanıyor gibi boey üzerinden gitmek komedi. bu takıma son 5 senede 5 büyük ligin en çok asist yapan beki geldi de ne oldu devre arası yollamaya çalışıyoruz.
    boey için bahsettiği başakşehir maçı komedi bir maçtı, muslera tek başına oyunda tutmuştu takımı, takımın başında boey'e topçu değil diyen, gözleri görmeyen omar'ın önüne koyan ve antrenmanda bile faydalanmayan torrent varken oyuncuyu eleştirmek için 2.5 senede oynadığı tek kötü maçı atıyor ortaya. bayern maçında dünyanın en iyisi gördüğü alphonso davies karşısında verdiği performansı görmezden geliyor ama eleştirmeye ve yalan atmaya devam ediyor boey sözleşme imzalamak istemiyor gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın