• 1
    saddam hüseyin'in amerikan askerleri tarafından 2003'te gebertilen mahdumu. insanları altın kaplama keleşiyle keyfine göre tarayan, henüz evlenen çiftin gelinine damadın gözleri önünde tecavüz eden, kendisini reddeden kızı canlı canlı köpeklerine yedirten bu sadist iblis tohumunun zamanında spor haberlerinde de sık sık adı geçerdi. zira beyimiz ırak futbol federasyonunu ve olimpiyat komitesini de yönetiyordu. futbol milli takımı her maç kaybettiğinde uday hüseyin'in futbolculara türlü işkenceleri reva gördüğü yazılır çizilirdi. bir kazakistan yenilgisinden sonra tüm takımı falakaya yatırması, bir japonya yenilgisi sonrası seçtiği üç futbolcuyu çiftliğinin altındaki işkencehanesinde üç gün boyunca cezalandırması, yerel ligde kırmızı gören bir futbolcunun iki metrekarelik bir zindanda iki hafta boyunca saçları ve kaşları jiletlenmiş vaziyette elektrikle imtihan edilmesi ve dahi akla hayale gelmeyecek bin bir türlü psikopatlığın müsebbibiydi. hiçbir futbolculuk ya da sporculuk geçmişi olmadığı gibi futboldan hiç anlamadığı da amerikan işgali sonrası mazlum futbolcular tarafından nakledilmişti. uday döneminde kötü oynayan herhangi bir ıraklı futbolcunun saçlarının kazıtılması son derece sıradan bir olay olarak görülüyordu. askeri kamplara gönderilip son derece ağır operasyonel kıyafetler giydirilen ve saatlerce koşturulup antrenman yaptırılan futbolcu sayısı da hiç az değildi. cehennemdeki ateşi bol olasıca bu sapık herifin bir başka takıntısı da şii futbolcularaydı. sırf şii olduğu için milli takıma seçtirmediği futbolcular olduğu gibi seçilen birkaç numenelik şii futbolcuyu da "gözünün üstünde kaşın var..." nevinden bahanelerle olimpiyat binasındaki envai çeşit işkence aletinden müteşekkil salonu ziyarete yolladığı da oluyordu. amerika'nın ırak işgali sonrası gün yüzüne çıkan o aletlerden bir fotoğraf:

    https://i.hizliresim.com/bbvNMn.jpg
  • 2
    bir dönem ırak milli olimpiyat komitesi başkanlığı da yapmış olan ve mağlup olunan maçların ardından ıraklı milli futbolculara yaptığı akıl almaz işkencelerle nam salmış saddam'ın ruh hastası oğlu. kendisinin nasıl bir manyak olduğunu merak edenler yıllarca dublörlüğünü yapmış olan latif yahya'nın hayatını konu alan 2011 yapımı the devil's double* adlı filmi izleyebilirler. ayrıca evinin bahçesinde aslan, kaplan falan beslermiş bu. söz konusu hayvanları ne ile beslediğini de az çok tahmin edebilirsiniz sanırım.

    http://www.imdb.com/title/tt1270262/
  • 5
    yalnızca demokrasinin ve insan haklarının olmadığı rejimlerde türeyebilecek psikopat karakter. bunu söylememin sebebi diktatörün oğlu olduğu için kimsenin ona dokunamayışı ve onun da bunu bilerek çok rahat olmasından kaynaklanıyor. saddam'ın kendisinden yaka silkip gözden uzak olsun diye gönderdiği isviçre'de polise silah çekmesi ve bu yüzden sınır dışı edilmesi bu durumu kanıtlıyor. zira bu dünyayı babasının saltanatı zannetmiştir.
  • 6
    bir insanın güç zehirlenmesi yaşamasının en bariz örneklerinden biri bu psikopat mahluktur. bu bahsettiğim güç bu arada kendisine değil babasına verilmiştir. babası ise bu gücünü bir alanda* kullanması için elbette sorgusuz sualsiz oğluna yani bu caninin eline vermiştir. sözlüğümüz ile ilgisi ise, o dönem ırak milli futbol takımında oynayan futbolcuların şahitliğindeki akıl almaz itirafların olmasıdır. herhalde futbolun canilik için bir araç olarak kullanıldığı tek dönem bu adamla ilişkilidir diyebiliriz. bu bilgileri youtube vs. gibi mecralarda rahatlıkla bulabilmeniz mümkün. bana kimse her şeyin proje olduğunu vs. anlatmaya kalkmasın. her toplum cahilliği ve bencilliği ölçüsünde yaşadığı her şeyi hak ediyor. maalesef kurunun yanında yaş da yanıyor yapacak ama bir şey yok. benim nezdimde diktatör yoktur. insanlık tarihinden bu yana helva putlardan vazgeçmeyen zeka yoksunu halk vardır. bu adama gelirsek şayet; sonunda öldürülmüştür, ancak hak ettiği çok daha fazlası olmalıydı.
  • 8
    ırak’ın eski devlet başkanı saddam hüseyin’in veliahtı olan şahıs. küçük kardeşi kusay hüseyin’in kendisinden daha akıllı ve makul olması hasebiyle babasından sonra yerine geçme ihtimalinden ötürü de endişelendiği tevatürleri vardı. ırak milli futbol takımını falakaya yatırdığı da çok dillendirilen fantezilerden biriydi.

    neticede dünya malı dünyada kalır. hepsi öldü gitti. iyilik ve güzellik yapmak öldükten sonra yanında bir şey götürmek için gerekli olan tek şeydir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın