• 1
    bir selçuk inan gafı olan çalışarak gelişemiyorsak değişerek gelişiriz sözüne bin kere tercih edeceğim sözdür.

    takımda oyun anlamında sıkıntılar var, transfer anlamında eksiklerin olduğu bölgeler belli. takviyelerle mutlaka düzelmeler olacaktır. daha eylül ayından ocak ayını işaret edenlerdense bu tip söylemler çok daha değerli benim gözümde.
  • 3
    doğru söylemdir zira galatasaray futbol takımının problemleri 8 numarasının ya da birkaç oyuncusunun olmamasından azadedir.

    madem oyunu düşünüyorsun hocam, herkesin görebildiği bir meseleyi söyleyelim o zaman. 3.bölgede presten başka hiçbir işe yaramayan, kendi oyunumuzu kurdurtmayan, daralttığımız alanı bir şekilde geçen her takıma geniş boşluklar veren, bizi savunmada sayısal olarak eksik bırakan o 4-2-3-1'inden vazgeç hocam. vazgeçmezsen vazgeçirtecekler çünkü. bizi analiz eden her avrupa takımı şu saçmalığı gördükçe elini ovuşturuyordur. ligde istediğin gibi takıl hocam ama lig ezberin avrupa'da tutmayacak. düşünmeye devam hocam, hala vakit var.
  • 4
    hayatımda bundan daha anlamlı bir cümle görmedim. hoca istediğini söylemekte özgür. transferi düşünüyorum dese "daha ne kadar adam alınacak" denirdi eminim ki. oyunu düşünmesi hem oyuncu grubuna güven verir hem de cidden geliştirmeye çalışmasına delalettir. güzel bir cümle kurmuş.

    bülent timurlenk eleştiri yapmaktan ziyade altaylı'lık* oynamaya çalışmış. gücünün okan hocaya yetebileceğini düşündü demek ki. üslubu da öyle gösteriyor. yorumculuğun öyle göstermiyor timurlenk bilesin.
  • 5
    yanlış. 2 ay transferi düşüneceksin, tabi ki oyunla birlikte, oyunu düşünmek için 8 ay vaktin var.

    zalgris eşleşmesinin ilk ayağından beri okan hoca ben transfere değil oyuna odaklandım diyor ama hocam biz 1 temmuzda açtık sezonu 2.5 ay daha transfer sezonu var transfere de odaklanman lazımdı. yönetim hoca taraftar hepimiz bu işte geç ve eksik kaldık.
  • 7
    cok afedersiniz bizi hallac pamugu gibi sahadan iki macta silen molde oyuncularini transfer doneminden once alsaydik, sosyal medyada ne hakaretler, ne kufurler ediliyor olurdu. galatasaray seviyesinde oyuncular mi bunlar diye. oysa gorduk ki futbol sadece transfermark piyasa degerine gore oynanan bir oyun degil. birbiriyle uyumsuz 11 kisi yerine, birbiri icin savasan 11 kisi cok daha iyi bir takim koyuyor ortaya. cok degil icardi'nin yarisi kadar bitirici forvetleri olsaydi, turu molde gibi koy takimina verecektik.

    merak ettim simdi baktim, 26 bin nufusu varmis. dun stadda 50 bin kisi vardi. aramizdaki devasa butce, isim farkina yakisir bir oyun mu vardi peki? transferle oyun duzelmez, transferle oyun sonuca baglanir. ornegin molde bitirici bir forvet alsa, bu onlar icin onemli bir transferdir ama biz oyuna odaklanmadan, oyunu on plana almadan, transferlerle bir yere varamayiz. transfer lazim degil demiyorum arada ince bir nuans var. transfer ana meselemiz olmamali. sahadaki kotu ama gercek olan oyunu gormek zorundayiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın