• 1
    arkadaşlar biliyorsunuz transfer bu işin güzelliği. yılların verdiği tecrübeye dayanarak transfer edilecek oyuncu nasıl seçilmeli ülke ülke açıklamaya çalışacağım.

    1- brezilya: arkadaşlar brezilyada havuz çok geniş biliyorsunuz. bi kere brezilyadan futbolcu alacaksanız kıvırcık olacak. amma beyaz kıvırcık olmayacak. melez ya da siyaha yakın olması lazım. bunları bulursanız parayı basın acımayın. mahcup etmez.
    asla sahil kesimi memleketlerinden oyuncu almayın. iç kesimlerden, dağlık kesimlerinden olmalı oyuncu. sahil kesimindekiler genelde sefa pezevengi oluyor. mezhepleri geniş. iç bölgedekiler daha muhafazakar. işinde gücünde efendi adamlar. ailesine düşkün olur bunlar, gözleri dışarı bakmaz. disiplinsizlik yapmazlar. brezilyanın köylüsü lazım her takıma.

    2- arjantin: bu şerrolar da her arjan hücumcu doğar diye yetiştiriliyor. bu adamlardan oyuncu alacaksanız hücumcuysa alın. river yerine boca'dan alın. bocalılar fakir. hırslılar o yüzden. açlar bunlar. riverlılar boşuna küme düşmüyor. kıçlarında iş yok heriflerin. gerçi bu aralar fena değiller ama yakında lale devri başlar. uzun saçlı arjanlar da iş yapar.

    3- almanya: tuttuğunuzu getirin. gurbetçiler hariç. haa doğulu değil afrikalı falan göçmen olursa o da olur.

    4- uruguay: kardeşim bu adamlar çok değişik. forvet al, defans al, kaleci al ama nolursa olsun kanat, orta saha falan alma. adamların ortası yok. ya hep ilerideler ya hep geride.

    5- fransa: beyaz fransızlar zaten burayı tercih etmiyor. ırkçı şerefsizler. fransada iki tür futbolcu var usta. kuzey afrikalı ve kuzey afrikalı olmayan. burada bakmamız gereken tek kriter hala kendini fransız görüp görmediği oyuncunun. hala cezayir, fas galan diyorsa, orada oynuyorsa bunları çiziyoruz. kendini fransaya adayan oyuncular daha başarılı. fransa liginden dışarı çıkamamış ve dereceye girememiş orta sıra takım oyuncularından bi cacık olmaz. ilk beşteki takımdan oyuncu aldın aldın gerisi risk.

    6- hollanda: 20 gol 20 asist yapmayan oyuncunun kovulduğu ligden bahsediyoruz. zaten iyileri bize düşmüyor da kötüsünü ayırmak çol kolay. daçların bıraktığı oyuncuyu siz de bırakın. bu adamlar iyi para istiyorsa bilin ki o iyi oyuncu. hollandanın yerlisi olan oyuncuları kapmaya bakın.

    7- italya: bunlar da buraya gelmiyor amma defans oyuncusu al arkana bakma biliyorsunuz. ha italya liginden oyuncu alacaksanız, italyanların para verdiği oyuncuyu alın. adamlar para verip almışsa iyidir o oyuncu.

    8- kuzey ülkeleri: burada üç tür oyuncu var. 1- kuzeyin prensi volkan konak diyeceğimi sandınız dimi ama değil işte kuzeyin yerlisi, 2- kuzeye dışarıdan gelmiş göçmen ama kendini kuzeyli gören 3- dışarıdan kuzeye getirilmiş yabancı.
    bu ülkelerde genelde yetenek vasat. alacaksanız orta saha alın, forvet alın. ya da yabancı kanat alın. sakın göçmen almayın.

    9- balkan ülkeleri: bu pazar da yeni bir soluk aldırdı kapitalist düzene. bunlar sonuçta sıcak kanlı devletler. özellikle hırvatistan benim favori ülkem. hayatımda tanıştığım en güzel kız bir hırvattı arkadaşlar. güzel denilen kadınları tokatlardı eğer meşhur olsaydı. buralar teknik orta saha kaynıyor gençler. toprağı bi metre kaz teknik orta saha bulursun. 8 numara arayan buralara akın etsin.

    10- kuzey afrika: gençler burası da disiplinsiz, fuleli, top cambazı kanat oyuncusu membaı. ama 21-26 yaş arası kaptınız kaptınız. sonrası neredeyse oyuncunun elinizde patlama ihtimali %90. gençken alıp, biraz oynatıp satacaksın. valla kusura bakmasın kimse. ben parama bakarım.

    pek çok ülkeyi gördük, tanıdık. ileride menejer filan olursanız bunları aklınızda tutun. burayı takip eden, kulüp başkanı, yönetici, teknik direktör, yönetici ya da hakem adayı varsa iletişim ve işbirliği için dm.

    nokta dahi olsa yorum yapın.
    çekme yavrum beğenmezler.
    bunun adını bilen var mı
    o günleri özleyen kaç kişiyiz
    yalnız adamlardaki diksiyon ne kadar güzelmiş böyle
App Store'dan indirin Google Play'den alın