dün yunus’la birlikte kötü polis çok daha kötü polis oynadılar. açıkçası kendini istememin nedenide bu.
10 numaraya biri alınacaksa kesinlikle yunus’u keseceğini bildiğimizi birini almalıyız. kendisi gelirse yunus’u bile kesemeyip neden yaptık ki şimdi bu transferi? tadı verebilir.
yunus’u kesin kesebilecek 10 numara aldığında senaryo şu olacak: sağ kanatta sane var yunus’un oynaması için formayı alması lazım, sol kanatta barış var, yunus’un oynaması için iyi olması lazım, 10 numarada yeni transfer var yunus’un oynaması için iyi olması lazım.
tam 3 mevkiyi tehtid edebilmesi için yunus’un performansını yukarı çekmesi gerekecek ve tüm ön hatta bir rekabet oluşacak. okan hoca liverpool maçında sane haftalardır kötü diye süre bile vermedi.
yani yapılacak iyi bir 10 numara transferi 3 mevkiye birden tehtid oluşturacağı gibi oyuncuların performansınıda yukarıda tutmasını sağlayacak.
ama yunus’u kesin kesebilecek adam almada değil işte.
(bkz:
21 ocak 2026 galatasaray atletico madrid maçı)