• 1
    galatasaray taraftarının yönetime sesini duyurabilmesidir. sesini duyurabilmesi lazım. hele şu günlerde özellikle iyice duyurabilmesi lazım. sezon içinde maçlarda filan bağırmak kolay. ama şuan için böyle bir durum söz konusu değil. galatasaray dergisinde sözlüğümüzden entryler çıkıyor ama bunların kadarını okuyorlar ya da burayı arada da olsa göz gezdiriyorlar mı mechul. misal şuan sözlükte büyük kısım giovani dos santos'un bonservisinin alınmasını istiyor. yönetimin genç(!) semihle flört etmemesini istiyor. peki galatasaray yönetimi taraftarının böyle istekleri olduğunu biliyor mu?

    tabii ki yönetim çok başka birşey. burdan istediğimiz gibi konuşalım edelim ama şu oyuncu şöyle iyi böyle iyi diye. ama orada çok başka kriterler var. bonservisini almak için kasa uygun mu? diğer mevkilere takviye etmek için yeterli para kalacak mı? yıllık ücreti takım içinde dengeleri bozar mı vs.vs. gibi.

    ama benim demek istediğim galatasaray taraftarının bir şekilde sesini yönetime duyurabilmesi lazım. yönetimin de bizi biraz argo tabirle takması lazım. dinlemek erdemdir. en azından dinlediğini belli etmesi lazım. her istediğimiz olacak diye bir kaide tabii ki yok. ama en azından örnek olarak taraftarımız kewell'ın kalmasını istiyor ama yıllık ücreti çok fazla, çok sakatlanıyor gibi (bahane olmamak kaydıyla) bize elle tutulur gerekçeler göstermeleri lazım.

    şahsen ben galatasaray taraftarı olarak evimde gstv'm var. gsbonusum var, gsmobile'ım var, gsbilyoner de iddaa oynuyorum, ayda bir ufak da olsa gsstoredan alışveriş yapıyorum. bi ay maddiyatım el vermiyor çakmak anahtarlık alıyorum, öbür ay biraz dişimi sıkıp t-shirt filan alıyorum. yani ben elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. bu platformda benim gibi o kadar çok insan var ki. biz kulübe kendi çabamızla şöyle az biraz kulübümüze destek olmak için birşey yapıyoruz taraftar olarak. biz demiyoruz ki her sene 3 kupa alalım şöle yıldızlar gelsin böyle yıldızlar gelsin. sadece taraftarın biraz sesi duyulsun istiyorum.

    ayrıca ultraslan'ın da hem tribün olarak hem de sesini duyurma adına nasıl bir düşüşte olduğunu göz alırsak, en azından biz sözlük olarak birşeyler yapabilmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın