• 1
    dursun ve yönetiminden bıkmamızdan dolayı, son dönemlerde sözlükte ve çevrede sıklıkla duyduğum konu.

    öncelikle resmi yollardan böyle bir durumun gerçekleşmesi imkansız bildiğim kadarıyla. 20 küsür milyon insan bir araya gelip dava falan açarsa olur mu bilemem ki böyle bir ihtimal zaten yok. bunun dışında taraftar elinden geldiğince tribünde yönetimi istifaya davet eder, protesto yürüyüşü düzenler, sosyal platformda bir şeyler yapmaya çalışır. belki pisuvarda dursun'la yanyana işerken ibrahimovic'i istemek yerine güzelce ağzının payını verebilir. bunlar dışında taraftarın somut olarak yapabilecek çok şeyi yok.

    sözlükte çoğu zaman "bize de yazıklar olsun. bu adamları yönetimden indiremedik." veya "galatasaray taraftarına çok iş düşüyor. bu yönetimin kellesini almalı."içerikli yazılıyor. hiç hayıflanmaya gerek yok bu konuda. taraftar olarak yapılabilecek şeyler yapılıyor bana kalırsa. yönetime istenmediğinin ve memnun olunmadığının mesajını net bir şekilde verdik en azından. dursun'un yalanlarına, cengiz'in aldatmacalarına kanan bir tane galatasaray taraftarı yok.

    ben bir galatasaray taraftarı olarak yönetimin istifa ettirilememesi konusunda hiç sorumluluk hissetmiyorum. yaptıklarımızın karşılığını alamamamızın sebebi de karşımızda büyük bir yüzsüzler ve karaktersizler topluluğunun olması. biraz gururu olan bir yönetim olsa istifa etmese bile çıkıp taraftarın az da olsa tansiyonunu düşürecek açıklamalar yapar. hiç olmazsa özür diler. bunlar ise tam tersi hep damarımıza basacak açıklamalar ve icraatler peşindeler.

    dünya'da yönetimi düşüren bir taraftar topluluğu var mıdır bilemiyorum. eğer varsa neler yaptıklarını doğru bir şekilde analiz edip biz de elimizden geleni yapalım. her ne kadar ülkemizde hiçbir şey doğru işlemese de hiç olmazsa sevdamızı bu illetten kurtarmak için çabaladığımızı bilir ve vicdanımız rahat ettiririz.
  • 2
    adnan polat yönetiminin düşürülmesi sırasındaki istifa sinerjisi bence şu ara yok. ben bir maç hatırlarım ki neredeyse bütün maç koyduk mu tezahüratındaki koyduk mu yerine istifa diye bağırmak suretiyle istifaya davet ettik ve bir çok maçta da istifa daveti devam etti. hoş yine adam gidip istifa etmedi ama bahsetmeye çalıştığım zaten başarımız değil çabamız. daha az çaba sarfediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın