• 3
    işin görsel kısmında istenilen performansı pek alamayabilirsiniz. tribün çekimleri haydi neyse de maçı çekmek kişiye istediklerini sağlamayacaktır. zira gopro'nun geniş açılı (balık gözü diyelim) lensinden dolayı o uzaklıktaki bir obje (futbolcular) karınca kadar görünür.

    aksiyon sporları yaparken kullanıyorum kamerayı. bende hero 4 session var. bu sene beraber snowboard yaptığım bir arkadaşım hero 7 black aldı. baya bi' görüntü kaydettim haliyle. hemen önümde kayan arkadaşımı dibinden takip ederek çekmediğim sürece -atıyorum 20 metre mesafeden takip ettiğimi düşünün- ekranda ufacık kalıyor. dolayısı ile pek de tavsiyem değildir naçizane. ha "telefondan ne görünüyor ki?" diye soracak olunursa; orası işin farklı bir boyutu. yukarıda yazdıklarım gopro için.

    edit: sevgili doktor ogba; "atmosfer güzel görünür" tadında bir mesaj atmış, kesinlikle katılıyorum. on binlerce sarı kırmızıya bürünmüş taraftar, şaşaalı bir stadyum atmosferi, yemyeşil çimler vs. mis gibi görünür. yazdıklarımdan kastım futbolcuların ufacık görüneceği yönünde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın