• 1
    şikenin affı diye bir şey söz konusu değildir, mümkün de değildir.iyice bilgiler, işleyişler birbirine karıştırılır hale geldi.

    mahkemenin kararı hukukidir, federasyon kurallarını bağlamaz, federasyon özerktir.federasyon devlete değil, uefa ve fifa'ya bağlıdır.siyasi irade ve siyaset hiçbir koşulda federasyona karışamaz.bugün ülkemizde her ne kadar siyaset federasyonla iç içe geçmişse de bu normal değildir.sırf bu sebepten uefa'nın ülkeye ceza verme durumu bile vardır.hatta haluk ulusoy döneminde bu tarz bir cezanın eşiğinden döndüğümüzü hatırlayabilirsiniz.

    yargıtayın kararı onadığı çeşitli kaynaklarca açık açık ifade edilmekte, sağır sultan bile duydu artık.yargıtay kararının bozulması olası değil, mucize olur.

    yargıtay onamasının en büyük artısı tahkim kurulunun şike kararlarının hükmünü bozuyor olması.onama açıklamasından sonra asıl fırtına kopacağa ve uefa'nın bindireceği öngörülüyor.ben de sürecin başından beri bu hamleyi bekliyorum açıkçası, edindiğim tüm bilgiler bu zamana kadar doğru çıktı, bu da muhtemel.

    ayrıca bu daha önce de yazdığım gibi fenerbahçe'nin 3. kez devlet tarafından ispatlanmış şikesidir.

    ilkinde istanbulspor'a verilen para söz konusuydu, ikincisinde ankaragücü oyuncusunun açıklamaları ve şu an fenerbahçe t.direktörü olan ersun yanal'ın " fenerbahçe'den gelen parayı adil dağılsın diye çaycısına kadar ben bölüştürdüm " diye beyanat verdiği olay.( hamdi akin'ın sürmanşet olan açıklamalarını ve cihan oskay'ı es geçtim )

    şike aklanamaz rahat olun, bu olası değil.benim uzun zaman önce kulağıma gelene göre dosyaya müdahale edilmesi istenmiş ! fakat " yargıtayda olduğu için dokunamıyoruz " cevabı alınmıştır.

    italya gibi bir yerde, juventus gibi bir kulüp ne cezalar aldı.uefa'nın bu kadarla bizi es geçmesi durumunda oluşabilecek kaosu düşünebiliyor musunuz ?!
App Store'dan indirin Google Play'den alın