• 1
    galatasarayimizin bu sezon* yapmak zorunda kaldigi durum. turkiye kupasini trabzonspor aldigi icin gelecek sezonda erken acacaktir galatasaray. bu sezon basarili olamadik ama bunun sezonu erken acmakla alakasi yoktur*. besiktas bu sene sezonu cok gec acti ama gel gorun ki onlarda basarisiz.

    bu sezon 22 haziran 2009'da acmisiz sezonu. 16 temmuz 2009 tarihinde uefa avrupa ligi on eleme karsilasmasi oynamak zorunda kaldik. yani sezonu mactan yaklasik 3,5 hafta once acmisiz.

    gelelim gelecek sezona. trabzonspor turkiye kupasini kazandigi icin play-off lardan once bir on eleme daha oynayacagiz. bu karsilasmanin tarihi tabi ki belli degil ama gecen sene ikinci on elemelerin ilk macinin tarihi 30 temmuzdu. bu tarihe gore hesaplarsak sezonu 5 temmuz civari acacagiz.*

    simdi dunya kupasi oldugu icin erken acmak biraz sorun yaratabilir. yabancilarda sadece milan baros dunya kupasina gidemiyor. yerlilerinde dunya kupasina gitmeyecek olmasi bu durumda avantajdir. yalniz milli takimimiz 19- 29 mayis arasinda futbol turnavasina katilacak.

    kisacasi:

    yerliler: 30 mayis-5 temmuza kadar tatil imkanlari var. bu da bir ay tatil demek.*

    milan baros: sanirsam 17 mayis-5 temmuz arasina kadar izin yapabilecek. yani yaklasik 6 hafta.

    diger yabancilar: kalirlarsa kewell ve gio sonrasinda neill, keita, elano milli takimlarinin durumuna gore galatasaraya katilacaklar. dunya kupasi finali 11 temmuzda. yorgun olacaklar. dinlenmeleri icin ozel izin verilecektir. ne zaman takima katilirlar belli olmaz.

    ama rakip * galatasarayin rakibi olamaz zaten. o yuzden yabancilara fazla ihtiyac duyulmaz. ayrica bize yabancilardan milan baros bile yeter.

    yine kisa lafi uzattim. demek istedigim sezonu erken acmak sorun olmamali. herkes yeterince dinlenme firsati bulacaktir. bizlerden bile daha iyi ve guzel yerlerde tatil yapma imkanlari olacak. o yuzden sezonu erken actik veya acagaciz diye kimse* sikayet etmesin.

    ***
App Store'dan indirin Google Play'den alın