umarım kendisi geleceğine hummels gelir. (bkz: #4021797)
1577
kesinlikle üfürme haber. ramos mu kaldı artık? millet osimhen’ ı görünce başladı atıp sıkmaya.
1578
sevilla'da 1,5 milyona oynayan şahsa neden böyle maaşlar verelim. ışığı gören ilgi için saçmalıyor.
1579
üfürme habere konu olduğunu düşündüğüm futbolcu.
1580
galatasaray'dan yıllık ne kadar istiyorsa yanında yarrahimin bashi'nı da alabilecek futbolcu. hadi kardeşim, kadayıfa dönmüş göt kıllarınla sana arap çöllerinde daha da kızarmalar.
kalan 2 gün boyunca herkesi sıkarlar artık hangisi tutarsa.
naapcaz 38 yaşında adamı. ha 1.5 milyon euro ya gelecekse gelsin. gelecekteki transferlerimiz için drogba gibi referans olması için o da.
1582
38 yasındaki emekli ikramiyesini vermemeliyiz. ha bizim düşündüklerimizin pek bir önemi yok, muhtemelen bu yönetim transfer yapamazsa son günlerde ramos'u indirirler.
1583
rabiot'a 30 milyon euro bağlayamayanların yeni hedefi. galatasaray'ın paralarını saçamadılar diye içlerinde ukde kaldı. 38'lik ramos'a 2 senelik 20 milyon bağlama peşindeler.
1584
azıcık tempo yaptı mı tansiyonu yükselen leonardo bonucci'den 1 yaş büyük olup yaz başından beri antrenman yapmamıştır. bu yaştan sonra vereceği tek katkı ancak twitter editlerine olur. sahada ise abdülkerim'den farklı katkı vereceğini düşünmüyorum.
1585
gelirse çilek olur ama çürümüş olanından.
sen gelme, sakın gelme.
1586
gelsin tabura cakilan son civi olsun.
1587
meksika ligi ekiplerinden monterrey ile anlaşmaya varmış.
cuesta'ya 8 milyon euro bonservis, yıllık da 2 milyon euro'ya yakın maaş vereceğimizi bilsem, yemin ederim bu adamın yangınını yapardım.
hem de ramos'un o kadar maliyetine rağmen. gerçi meksika'da ne kadar para alıyordur ki? 1.5 sezonluk maliyeti, cuesta ile eşdeğerse vallahi daha da çok üzüleceğim.
yaşı yüksek ama adam tarihin belki de en iyi stoperi, sadece oyun zekası bile cuesta'nın tüm sportif hayatının 550 kat üzerindedir bak geri kalan özelliklere girmiyorum bile.
1589
monterrey kulübü; cuesta'yı transfer etmek üzereyken, ramos fırsatını görünce onda karar kılmış. bu hamle neticesinde de cuesta galatasaray'a kaldı.
1590
39 yaşında uluslararası bir turnuvada gol atmış ve maçın adamı seçilmiş futbolcu.