*

resim
Steven Sadettin Saran
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 451
    türkiye’nin hukuki anlamda ne kadar kokuşmuş bir yer olduğunun son örneklerinden. yasalar gereği bir suçu varsa çıkar yargılanır. herkes gibi. öncelikle bizim ülkemizde bi kere öyle herkes yargılanamaz. mesela kendisinin yerinde önceki başkan olsaydı belki şuan mhy bile haftasonu oynanan maçta kadrodaydı. çürümüşlüğün en ağırı burda en başta.

    ikincisi ise bir suç işlediği iddia edilen kişinin söz konusu suçun cezası harici diğer herşeyi de hak ettiği düşünülmesi. özel olması gereken mesajların çok rahat sağda solda paylaşılması. kendi telefonlarında tamamen kendilerine özel çekilen görüntülerin sızdırılması vs. ama o da dikkat etseymiş, yok ama o da uyuşturucu içmeseymiş gibi saçma bir gerekçelendirme olamaz. yani şey demek gibi bu, “saadetin saran suç işlemiş hadi gidip evini yağmalayalım”. nasıl böyle bir saçma fikre sahip olmuyorsanız, attığı aldığı mesajları da ifşa edemezsiniz. özel mesajlar gizlidir, şunu bir türlü kimse anlayamıyor. konuşulan konular toplum normlarının ötesinde olması da (ki toplumun %90’ı böyle mesajlar almış göndermiştir bi dönem) bu mesajların sızdırılmasını haklı çıkarmaz.

    her neyse. ben ss mevzusunda konunun çok daha derin olduğunu düşünüyorum. bi şekilde yedirmediler fenerbahçe başkanlığını. bir siyasi partinin durduk yere seçimdeki diğer adaya açık destek vermesi, federasyonun açık açık bu takının yanında olduğunu ilan ediyor olması gibi detayları düşününce, fb ve fb başkanlığı üzerinden bir haltlar döndürülüyor gibi geliyor.
  • 454
    kendisi ve hanımefendinin mesajları twitterda yayınlanıyor. zaten bu uyuşturucu meselesi canımı çok sıkıyor. ünlüler ot içiyor, kokain çekiyor, woooow. işi gücü bıraktı emniyet bunu kovalıyor. uyuşturucunun legal olmasıyla alakalı kısmen ikircikli ve tam kararlaştıramadığım fikirlerim var. hadi bu benim kişisel tutarsızlığım o yüzden bu hususta bir fikir belirtmeyeyim. ancak bir kişinin ot tüttürüp bir birinin vücutlarından kokain çekmesi büyük bir suç falan değil. paradigma ise bize diyorki bunu satmak hatta üretmek büyük suç. maçası yiyen onunla uğraşsın. saadettin beyden de bahsetmiyorum bu arada. genel olarak şu anki ruh rahatsız ediyor bunu.

    demin yazdığım paragrafı da çöpe atın. biz neden koca koca insanların cinsel sohbetlerini okuyoruz yahu. tamam, hayvani bir dürtüyle dedikodu, magazin açısından merak uyandırıcı ve insanın bakası geliyor ancak ayıptır yahu. 2 tane insan bir birileriyle seksüel sohbet etmiş. konuyla hiç bir alakası olmayan bu muhabbetler niye yayılıyor. iğrenç ve korkunç bir durum bu.
  • 455
    klasik fb başkanı tipolojisinin dışında biri gibi gelmişti ilk seçildiğinde. nihayet gerçek anlamda bir burjuva seçildi galiba demiştim. medyaya yansıyan son yazışmalara göre fikrimi değiştirdim. her neyse, kimsenin uçkuru, otu, bku beni ilgilendirmez. mahremi biliriz.

    yalnız malum abla ile yazışmaları haberinin kaynağı fetö mağduru nedim şener. fetöcü düşmanlar edebiyatı kasın bakayım yine nasıl kasacaksınız(!)
  • 456
    medyadaki ali koç kalemşörleri tarafından halıya sarılmaya başlanmış fenerbahçe başkanıdır.

    tahir kum isimli medyada şike döneminin passat tahir'i olarak bilinen kişinin attığı tweet bunu çok net ortaya koyuyor.

    ilgili tweet passat tahir diye bilinen bu şahsa etkileşim kazandırmayın diye ss olarak paylaşılmıştır.
    https://gss.gs/td3.jpg
  • 457
    operasyonda bir yıldırım izi seziyorum. lakin aziz mi koç mu çıkaramıyorum.
    federasyonun galatasaray üzerindeki baskıyı arttırması, ısrarla galatasaray'a düşmanlık yapması ve bunun da hiç de trabzon spor lehine olmaması koça yakınlaştırırken; ifadesinin alındığı gün şike belgeseli yapan içerik üreticinin fetö'den gözaltına alınıp ifadesinin alınması azize yaklaştırıyor.
    bu arada kendisi değil ali yıldırım koç benzer suçlamalarla karşı karşıya kalsaydı hiçbirimizin ruhu bile duymadan dosya sümenaltı edilirdi.
    sadettin'e dokunmak kolay olduğu için dokunabiliyorlar. fenerbahçe taraftarı başkanına dış ilişkide değil içeride sahip çıkmalı. fenerliden çok da düzgün iş beklemem ama geldiğinden beri türk futbolunda gereksiz gerginlik tükenmeye yaklaştı.
    kalan kısım magazin ve yargılama konusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın