sezon sonu biten sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağını merak ettiğim uçan adam. bir cafu, bir neville, bir salgado mübarek.
bak sabri efendi, sene sonunda defol git yoksa bu taraftar sırf senin yüzünden florya'yı ateşe verecek. yeter artık ulan.
9353
takıma gelen her hoca takımdaki ömrünü uzatmak için bu ve bunun gibilerle arayı iyi tutmaya çalışıyor, bir nevi koalisyon yapıyor. bunların olmasına imkan tanıyanlar da yönetimler.
hoca ve bunun gibiler karşılıklı istediklerini almaya devam ederken olan galatasaray'a oluyor. yeter.
yediğiniz hakların hesabını inşallah bir gün vereceksiniz.
9354
inanın abartmıyorum, eğer ben başkan olsaydım o göbekli fotosu ortaya çıktığı gün kulüp ile ilşkisini keserdim. nefret ediyorum kendisinden.
galatasaray'ın bir sezon ne durumda olduğunu görmek için ne kadar maç ilk 11 oynadığına bakılması gereken oyuncu. sabri eğer bir sezonda takımın düzenli ilk 11 oyuncusuysa, bilin ki o galatasaray'dan -şampiyon olmuş bile olsa- hayır gelmez.
9357
tıpkı selçuk inan başlığında olduğu gibi gün aşırı yaza yaza bu takımdan yollamamız gereken bir diğer kene. ben bıktım artık ilk 11 açıklanınca muslera'dan sonra kendisini duymaktan.
9358
değil ilk onbir florya'da bulunamaması gereken zevat. ayrıca başka topçu yermek için yalandan da olsa övülmesine tahammül edemiyorum.
9359
galatasaray'ın sağ bek pozisyonunun sahibidir. dani alves de gelse, hector bellerin de gelse bu durum değişmeyecektir.
9360
gelecekte galatasarayin baskani olursa sasirmam artik.
9361
gelecegin levent nazifoglusu. ne eksik ne fazla. ayni capsizlik ayni eziklik ikisinde de var. ha soyisimleri de oglu tmm iste cuk oturuyor :))
9362
etiler'de nargileci açacakmış, dursun özbek'le ortak olsunlar bu vizyonsuzluk bir onda var. tolga da nargileci olur nargileyi falan açar tam o tip var zaten.
9363
bence kendisi hakan balta' dan çok farklı değil yetenek anlamında. yani evet, hakan' ın efsane oynadığı maçlar vardır ama çok kötü oynadığı maç sayısı da sabri' den az değildir. keza sabri de en az hakan kadar iyi maçlar çıkarmıştır bu forma altında. buna rağmen sabri, hakan balta ile kıyaslanmayacak kadar fazla antipatik bir adamdır. birazcık sosyal zekası yüksek olsa en azından bunu görüp bunu sorgulayıp ona göre davranırdı.
hakan balta' nın da sabri kadar parası var. hakan' ın eşi de sabri' nin eşi ile aynı arabaya binebilir. ama siz derya balta' yı ferrari' si ile hava atarken gördünüz mü? siz bunca yıldır galatasaray forması giyen hakan balta' nın ağzından ''beni görse karşımda titreyip imza isteyecek insanlar'' benzeri saçma sapan bir tane açıklama duydunuz mu?
sabri olmayan yeteneğiyle çok yetenekliymiş gibi davrandı her zaman. çok konuştu ve hep boş konuştu. kendisinden nefret ediyorum desem yeridir sanırım.
9364
yıl 2017, senede 2 milyon € civarında para kazanan bir adam ve bu adam gelirini nargileci açarak değerlendirmek istiyor. yanına da ps4 salonu açarsa tam olur. hatta beni yanına danışma olarak alırsa daha iyi fikirler sunabilirim kendisine.*
9365
nargileci açacak diye haber okuyunca sabri ile ilgili bir anımı anlatayım. geçtiğimiz yaz yiğenim davet etti ve çalıştığı nargile kafeye gittik eşimle.. fındıklı'da bir otelin teras katında, nezih bir yer. neyse oturduk çay meyve nargile derken, ilerleyen saatlerde arkadaşıyla sabri geldi.. 36 yaşımdayım, öyle çok da spor yapmıyorum ama benim kadar göbeği vardı. yanına gidip, ya bizim yakamızdan bir düş dememek için kendimi zor tuttum:)) yani sokakta görsem derimde, mekanda misafir olunca olmuyor. kendisi zaten oranın müdavimiymiş, nargileci açmak istemesi normal..
9366
açacağı nargile salonuna büyük bir ihtimalle "nargile reis" ismini verecek olan futbolcumsu.
9367
hayatını insanları kanser etmeye adamış futbolcu. *
9368
ne işi yaramayan bir adamsın sen ya. attığın her top kötü. ne hücüma çıkarsın. ne defans yapabilirsin. tam bir suya karışmayan sinsisin. seni kovamayan bizlere de yazık olsun.
tudor tribünde olmasa muhtemelen kendisi değil linnes oyuna girecekti. ama tudor olmayınca, kenarda ayhan akman efendi ip oynatıp, kendisini oyuna alıyor. sorsan galatasaray'lıyım der. ama galatasaray'lılığından önce adamcılığı geliyor.
herkes hangi antrenör gelse sabri'yi oynatıyor diyor. aslında herkes ilk olarak sabri'yi kesiyor. ama koltuğu sallanınca baskıyla sabri'yi oynatmaya başlıyor.
oynadigi/oynayacagi maclardan once, kendisinin yerine, tribunden rastgele seçme usuluyle 20-28 yas araliginda takima dahil olan herhangi bir taraftar en az bu adam kadar katki saglar. e o zaman? bu adama verilen paralar çöpe atilmis gibi degil midir?
hiiiiç uğraşma paşam, kesin bilgidir, bu sefer garanti yolcusun. kulupten aldigin paralari medyatiklere yedirme bosuna, at kenara, zira futbolu birakmak zorunda kalacaksin. gecmis olsun simdiden. emekliligin tadini cikar.
9373
artık yolun sonuna geldi. yıllarca iyi/kötü bu kulübe hizmet etti. sene sonunda güzel bir şekilde uğurlanmalı.
keşke her bu futbol dediğimiz şey tribünden seçme usulüyle adam oynatmak kadar basit olsa. veysel, tarık, salih, cavanda, serkan kurtuluş gibi adamlara milyon eurolar vermezdik.
tamamen transfer stratejilerinin hatasının bu adama yıkılmış olması da en kibar tabiler ayıptır. benim bugüne kadar ki tepkilerim, küfürlerim kendisinden çok dönüp dolaşıp onun oynamasını sağlayan transferleri yapan yönetimlere oldu. sabri elinden geldiğince mücadelesini vermiş bu adamların hepsinin toplamından da daha fazla katkısı olmuştur.
not: şimdi birisi çıkıp bu transferleri yönetim değil sırf oynayabilmek için sabri yaptırdı diyebilir. nefret o düzeye gelmiş durumda. şaşırmam :)
9374
yerinde olsam galatasaray sözleşmesini uzatmazsa anında futbolu bırakıp, "ben galatasaray'la doğdum, galatasaray'la öleceğim. başka takım forması giyeceğime futbolu bırakırım" derim. yemin ediyorum hakkındaki negatif düşüncelerin çoğunu bitirir ve her daim kulüpte, taraftarın kalbinde yeri olur.
sonuçta oynayacağı en fazla 2-3 yıl daha, anadolu'da ya da kasımpaşa'da falan yıllık 300-500 bin euro'ya oynayacağıma galatasaray taraftarına yatırım yaparım.
9375
bizden sonra muhtemelen futbolu bırakacak futbolcu, herhangi bir süper lig takımının kendisine talip olacağını sanmıyorum. bir ara kadro dışı kalıp takım aramıştı ama bulamamıştı.
mevcut sistemde çok kaliteli kanat oyuncularına ihtiyacımız var. hem ofansif hem defansif geçişleri iyi yapabilecek, alt yapısı sağlam kanat adamları katmalıyız takıma.