1) defansta bizi kanser ediyor. pozisyon bilgisi hiç yok. 2) hücumda bindirmeleri ve asistleri ile katkı sağlıyor. 3) podolskinin yeri sağ kanat değil forvet.
tüm bunları birleştirince ideal yerinin sağ açık olması gerektiğini düşünüyorum. en azından grosskreutz gelinceye kadar.
7703
17 ekim 2015 galatasaray gençlerbirliği maçında hem defansif hem de ofansif olarak gayet iyi oynayan oyuncu. tabi durum böyle olunca taç atışı eleştirilecek başka bir şey kalmamış.
7704
ben kendisini kabullendim. umut'u da öyle. adam yok, oynuyorlar. iyi oynarlarsa iyi oynadılar diyorum, kötülerse en sert şekilde eleştiriyorum.
kendisinden beklediğimiz şey zaten iyi bir yedek olması. tüm sezonu, her maçı götüremeyeceği için biz oraya daha iyisini istiyoruz. 17 ekim 2015 galatasaray gençlerbirliği maçında takım zaten gençlerbirliği'ni çıkarmadı sabri de rahat ve iyi oynadı.
7706
2015 2016 sezonunun yarısında oynarsa takımın, tamamında oynarsa ligin asist kralı olur. umut bulut'a rağmen olur. valla ben özellikle bogmamız gereken zayıf ekipler karsısında sabri'den yanayım. keşke savunmasını da halletse de denayer'i ortaya çekip chedjou'yu onlibero oynatabilsek. tabi bu büyük bir risk özellikle de avrupa'da önünde podolski varken sabri'yi bek oynatamazsın.
7707
şaka mı yapıyorsunuz? gençlerbirliği'nin direkten dönen topunda yürüyen, golde ofsaytı bozan sabri değil miydi diye kendimi sorgulayıp; izlediğim maçın özetini izledim.
sabri hiçbir zaman iyi bir defans oyuncusu olmadı bu saatten sonra da olmaz. anca bazı lig maçlarında ofansif olarak katkı verebilir o da sürekli oynamadığı zaman çünkü yüksek tempodaki lig maçlarını kaldırabilecek bir sevide bile değil devamlılığı.
velhasıl kelam galatasaray'da yedek olabilecek bir oyuncu o da 1m tl civarında bir ücrete.
orta sahanın sağında top kaptırıldı. sabri önde, yanındaki bi takım arkadaşı önde. rakip sol açık topla gidiyor sağ bekimiz sabri kendi adamı topla ilerlerken sadece izliyor. sanki benim adamım ben gidip tutacağım. sonra yanındaki takım arkadaşına koşsana diye işaret ediyor. neyse ki o atak kalemizde ciddi bir tehlike olmadan sonuçlandı. ama kasıt aramamak elde değil artık sabri'nin bu geri dönmeyişlerinden.
kendisi yerine podolski sağ bek oynuyor herhalde. ileri gidip gidip dönemiyor. değişmeli olarak sağ açık oynuyor sanki, bu adamı izlemek işkence resmen. taç kullanmayı da bıraksın artık yeter. (bkz: 21 ekim 2015 galatasaray benfica maçı)
7715
gidip de dönmemek var sözü bu adam için söylenmiş sanırım.
rakip kim olursa olsun, maç öncesi kadrolar açıklandığında bu arkadaşın ilk onbirde oynadığını gören rakip hoca verdiği bütün taktikleri boşverip sadece sabri'nin kanadından oynayın diye talimat veriyor. bu adam böyle bir futbolcu işte.
7719
30 küsür yaşında ofsayt bozumu doktorasını yapmaktadır.
7720
sabri sarıoğlu'nun sayfasına bakarken birkaç ay evvelki karalamış olduğum bir yazıya gözüm takıldı ve paylaşmak istedim. o dönem daha çaylaktım ve paylaşamamıştım. son dönem ve bu maçtan bağımsız olarak sanırım iki ay öncesinden kalan karalamamı şu şekilde.
vurun abalıya misali sabri ye yüklememek lazım bütün suçu. sonuç olarak bu işin bu duruma gelmesindeki sorumlu yönetimdir. ha derlerse ki biz as oynayacak birisini bakıyoruz amenna. sabri nin bu takım için rolü max rotasyon olmalı. bu şekilde kendisinden verim alabileceğimizde inanıyorum. sözleşmesine gelince de çeşit çeşit birimlere çevirmenden vazgeçelim şunu. maliyeti yüksek gösterme çabaları fanatik fotomaçın olsun bir zahmet. ha bana kalırsa da maaşı yüksek. fakat geçenlerde okuduğum bir yazıda söylediğine göre geçmiş yıllardaki alacakları sözleşmesine ilave edilerek yapılmış anlaşma. bu bağlamda bakıldığında çok da uçuk bir meblağ olmadıgı kanaatindeyim en azından tarık vs baz alırsak. uefa oyunculardan borcu yoktur kağıdı istiyor malumunuz turnuvalara katılım için. sanıyorum ki yönetim de geçmiş borçları bu yöntemle yoksaymayı ve boru yoktur kağıdını böylelikle almayı uygun görmüş
7721
21 ekim 2015 galatasaray benfica maçının özellikle ilk yarısında atmadığı bazı paslar için saçımı başımı yoldum. ikinci yarı yapması gerekeni yaptı.
7722
kendisine sen taç atma demek istiyorum. hatta sen oynama. geri pasları ve piç ettiği ataklar büyük takımlarda affedilmeyecek türden. mental anlamda sıfır bir adam o yüzden kendisine kızamıyorum. her şey için kafa lazım.
7723
sağ açık olabilmek için futbol zekası düşüktür, sağ bek olmak için ise fazla sağ açıktır.
7724
yeri geldi mi şampiyonluk kutlamasında trip atan, somurtan ama yeri geldi mi de yeni sözleşme için sadece 5 dakika (!) görüşen galatasaray'ımızın evladı.