• 1
    --------------------(alinti: türkiye’nin son 7 yıldır yenilmeden türkiye şampiyonu olarak türk tenis tarihine adını altın harflerle yazdırmış ve örnek, mütevazı kişiliği ile türk tenisinde takdir kazanmış bir yetenektir. tüm yaş gruplarında kendi kategorisinde yenilmeden şampiyon olan ve toplam şampiyonlukları 50'nin üzerinde olan tek sporcumuzdur.
    milli takımlarımızda yaş grupları ve a milli takımlarda toplam 100'un üstünde milli takımımızı başarı ile temsil eden pemra güncel a milli takımımızın da son 8 yıldır en uzun oynayan ve 42 a milli maç performansı ile ülkemizi başarı ile temsil eden teniscisidir.
    2004 mayıs ayında kale grubunun kalecolor sponsorluğunda profesyonel tenis kariyerine başlayan pemra dünya klasmanında 318 ve çiftlerde 267 numaradır. türkiye de son 7 yılın bir numaralı raketinin uzun dönemdeki hedefi bugüne kadar temsil edilemeyen grand slam turnuvalarında teklerde türkiye’yi temsil etmektir.) ------------------------ kaynak: kişisel web sitesi http://www.pemraozgen.com/
  • 3
    wta malaysia kuala lumpur 2014 turnuvasında elemeleri geçerek ana tabloya kalan milli kadın tenisçimiz.

    1. turda, dünya sıralamasında 10. sırada olan dominika cibulkova ile oynayacak. tabi işi çok zor, büyük ihtimalle kaybedecek. zira cibulkova dünya devlerine kafa tutan bir tenisçi.

    umarım yenilse bile, güzel bir maç çıkarır kendisi. en azından ilerisi için bir motivasyon kaynağı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın