• 1
    bir dönem fatih terim emre akbaba arasında yaşanan ve maalesef taraftarla futbolcu arasında gereksiz gerilime sebep olan durumdur. o dönemler emre fiziksel ve mental olarak hazır olmamasına rağmen fatih hoca tarafından ısrarla oynatılıyor ve hem takımın oyununu aşağı çekiyor hem de taraftarın tepkisi oyuncu üzerine yoğunlaşıyordu. bu meselede benim fikrim emrenin sadece oynamaması dsğil takımdan da gönderilmesiydi iyi ki de yollarımızı ayırdık.

    bugün benzer bir durum okan hoca berkan ve taraftar üçgeninde tekrar yaşanıyor. bu sefer olayı büyütmeyen şey kazanmamız ve takımda icardi gibi taraftarın sinir stresini yok eden bir faktör olması. bence okan hoca berkanın da iyiliği için bir süre onu onbirden kesmeli ve taraftarla oyuncu arasındaki gerilimi bitirmeli. iş inada dönüp oynatmaya devam ederse zaten huzursuz olan taraftar berkanı daha çok hedef alabilir. ben berkanın takımımızda yedek olarak çok faydalı olduğunu ve mutlaka kalması gerektiğini düşünüyorum.

    taraftar, takım, oyuncu ve teknik direktör dörtgeninde bazen gerilime yol açan durum. önemli olan galatasarayın zararına değil yararına olmasıdır.
  • 2
    fiziken bitik, kendine bakmayan tiplere uygulanmaması gereken tarife. küserse küsecek hazırlık maçında dahi oynamamalı kendine bakmayan futbolcu. mutsuzsa mutsuz bizi ilgilendirmez. adamlar mohammed salah’ı yedek bırakıyor. saçma sapan işler. yok küsmesin bilmem ne. biraz da teknik direktör küsmeli. yumruğu masaya vuramayan teknik direktör başarılı olamaz. teknik direktör dost falan değildir. patrondur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın