• 1
    klasik taraftar psikolojisinden kaynaklanan durum. bir oyuncu kötü performans gösteriyorsa onun yedeği yüceltildikçe yüceltilir. bazen öyle bir noktaya gelir ki sanırsın messi var da onu oynatmıyor teknik direktör.

    şu an takımımızdaki önemli temsilcileri emre mor, martin linnes ve altyapıdaki birkaç genç oyuncu. seri ve lemina da ara ara bunlara dahil oluyorlar.

    halbuki teknik direktör tüm zamanını oyuncularla birlikte geçiren kişiyken, taraftarın antrenmanda falan hiç beraber vakit geçirmemiş, sahada performansını görmemişken oyuncu seçimlerinin hatalı olduğundan bu kadar emin olması ve oynamayanın oynayandan kesinlikle daha iyi performans göstereceğini düşünmesi pek mantıklı bir durum değil.
  • 2
    liglerdeki geçmiş dönemlerde yedekte veya kadroda bulunmayan oyuncuları izlemiş ve performanslarından memnun olan aklı selim her taraftarın hayata geçirdiği düşüncedir.

    2 aydır sahada yürüyen, taraftara küfreden ve futbol namına hiç bir şey yapmayan oyunculardan daha iyi performans göstereceklerini düşünmek mantıklıdır. bunun aksini düşünmek cahillik ve ihanettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın