edit: geldikten sonra piyasa değeri malum sitede 30 milyon euro'dan 20 milyon euro'ya düşecektir.
177
büyük ihtimalle sacha-nelsson satışından gelecek paranın bir kısmı sezon sonu kendisi için kullanılacak. yoksa biz 22 milyon euro nasıl vereceğiz. gel başla asi ve seksi italyan aygırı.
178
zaniolo'yu transfer edeceğimize eminim ancak 22 milyon euro haberleri tamamen yalan.
erden timur 22 milyon euro vermez.
179
di marzio’nun söylediği bonuslar marcao bonusları gibiyse sıkıntı yok. örnek: şampiyonlar ligi finalinde 3 gol atarsa 3 milyon euro.
okan hoca'nın takımda görmek istediğini açıkladığı transfer gündemimizde olan futbolcu.
yabancı basında sözüne güvenilir isimler anlaşmaya yakın olduğumuzu belirtiyor. 15m € diyen de var, bonuslarla 22 diyen de var. beşiktaş'ın gedson formülüyle sonraki satışından yüksek bir yüzde vererek transfer ödebiliriz. adamın roma'da kalma ihtimali yok ve gidebileceği en iyi takım biziz.
2 sezon bizde oynasın çok büyük bonservislerle satabiliriz. 20m €'ya kadar çıkmakta sıkıntı yok. mohamed ve morutan'dan para gelecek. nelsson çok yüksek ihtimalle iyi bir bonservisle gidecek. boey'i de takımda tutmak zor görünüyor. momo ve morutan hariç ben 2-3 satış daha bekliyorum, bonservisini ödeyebiliriz gibi.
zaten şu takıma sezon sonunda icardi'nin bonserisini aldıktan sonra çok fazla ihtiyaç kalmıyor. yabancı sol bek transferi yapılır, onun dışında giden olursa yeri doldurulur.
182
22 milyon euro bizim neyimize be abiler? nelsson-boey satışı 45 milyona garantiyse anlarım ama...
erden abi, bizim bir de icardi'nin bonservisi vardı. onu da şey yaparsak.
183
biri bu işi engellesin. bir şekilde şu transfer olmasın. 22 milyon euro nedir yahu? biz 35 milyon euro serbest kalma maddesi koydurmak istiyormuşuz, oyuncu bu rakamı düşürmek istiyormuş. 25 milyona tekrar italya’ya sattık diyelim, 3-5 milyon euro için değer mi yahu bunca riske?
okan hocadan da kulübün geleceği adına bu transfere onay vermemesini rica ediyorum.
184
hakkında 22 milyon eurolara galatasaray'a transferi konuşulan futbolcu. di marzio yine mabadından sallıyor. fabrizio romano hariç kimseye güvenmem. galatasaray'ın da bir futbolcuya 22 milyon euro verebilecek bir gücü yok zaten. hani bırak zaniolo gibi soru işareti olan bir futbolcuyu. icardi gibi tutmuş bir oyuncuya bile 22 milyon euro veremeyiz. güncel kurla 450 milyon tl yapar. gelirleri tl olan bir kulübün bir futbolcuya bu parayı vermesi imkansız.
edit : fabrizio romano da 22 milyon diye girdi. yazık olur. umarım böyle bir maliyete gerçekleşmez bu transfer.
185
italya kaynaklı çıkan haberlere göre florya'da petrol bulduk sanırım. 22 milyonu nasıl verelim buna? icardi bonservisi için olsa tamam. hayırlısı olsun.
186
bence bu transferde bir başka durum söz konusu olabilir. kendisini yazın satmak için milan ile anlaşmış olabiliriz. abi yoksa 22 milyon euro nedir yirmi iki milyon euro yirmi iki. oyuncu çok üst düzey evet ama yirmi iki milyon euro. vay anasını.
187
ıslak imzayı atmadan, o şanlı forma ile görmeden inanmam. transferine ihtimal vermiyorum.
188
10 milyon euro + 12 milyon euro bonus formülü düşünülüyor kendisi için.
kendi anlaşmasına da 30 milyon euro serbest kalma maddesi koyulacakmış. topladığım haberlerin bütünü bu.
23 yaşında 11 defa italya milli takımında oynamış solak hücum oyuncusu.
189
ıcardi'yi baglamadan kendisine 20 milyon euro ve ustu baglamanin riskli oldugu topcu.
190
10 milyon € + sonraki satıştan yüzde 50 pay verelim imzalayalım sözleşmeyi. bence gayet makul bir sözleşme olur. tutmazda inanılmaz bir mali zarar etmemiş oluruz tutarsa da zaten 25 30 milyondan aşagı satmayız ondan da kâr ederiz. konuşulan 22 milyonlar bizim için çok uçuk sayılar.
la gazzetta dello sport'un haberine göre 15m€ + bonus karşılığında kulüpler anlaşmaya çok yakınmış. zaniolo ile yıllığı 3-4m € arası bir ücretle 4 yıllık anlaşma sağlanmış. habere göre kendisine bir uçak tahsis edilmiş, anlaşma sonuca bağlanırsa yarın* istanbul'a uçacakmış.
paris saint germain icardi'yi bize 20 milyon euro'dan aşağı satmaz.
erden timur ticareti bilen birisi, böyle bir hata yapmaz.
italya kaynaklı haberlere inanmıyorum, bunlar yalan haberler.
zaniolo'yu muhtemelen
6 aylık kiralık + sezon sonu 10 milyon euro satın alma ve bir sonraki satışında, kardan %50 pay şeklinde bitirebileceğimize inanıyorum.
bu transferde ipler bizim elimizde. şu dakika, zaniolo'dan vazgeçsek, roma kulübü de, zaniolo da oturur ağlar.
panik yapmaya gerek yok. endişeye mahal yok.
zaniolo'yu alacağız ancak bizim belirlediğimiz şartlar ile alacağız.
22 milyon euro haberleri yalan, inanmayın.
194
la gazetta’nın iddasına göre yarın özel uçakla istanbul’a inecek oyuncudur. 2 sponsor olduğu söyleniyor umarım bize maliyeti çok yüksek olmaz.
195
sene sonu nelsson'un 25 milyon'u kesin görülüyor sanırım. yerine kaan ayhan alındı diye planlanmış olabilir. gelecek parayı da daha sonra rahatlıkla cash out yapabileceğimiz bir oyuncuya şimdiden yatırmak mantıklı gelmiş olabilir.
kulübün nakite sıkışık olduğuna inanmıyorum. dursun özbek ve erden timur varken para akışı çok sıkıntı değil sanırım. borç tabi ki yine bizim borcumuz.
oyuncu düşüş içinde ve iki kez çapraz bağ sakatlığından dolayı eski hızını kaybetmiş görünüyor. bizim ligimiz harika bir terapi merkezi olduğu için tekrar parlatabiliriz.
barış alper yılmaz'ın sağda oynama sebebi pas ile çıkmamız. barış'a uzun oynayarak çıkıyoruz. pas ile çıkmak için rashica'nın oynaması gerekiyor. zaniolo rehabilite edilebilirse iki oyuncudan ayrı ayrı beklediğimiz taktik esnekliği tek oyuncudan sağlayabileceğiz.
ben genellikle sağ kanat olarak düşünüldüğünü sanıyorum. yine de istediğimiz zaman forvet arkası hatta serbest sekiz olarak da sahada görebiliriz.
196
son dakika!
nicolo zaniolo, yarın kendisine tahsis edilen özel bir uçakla istanbul'a gelecek.
la gazzetta dello sport
197
transferinin bittiği söylenen futbolcu. hayırlı olsun camiamıza. muhtemelen sezon sonu nelsson veya bir başkasının satışından gelecek para ile opsiyon parasını çıkaracağız.
198
dünya çapında italyan futbolcu. talisca tarzında, ligimizi süpürecek bir oyuncu kesinlikle. konuşulan bonservis bedelleri tabiki çok fazla gelebilir fakat dünya futbolunda verilen rakamlar maalesef. ayrıca nelsson ve boey'i yaz transfer döneminde toplam 30-40 arası bir bedelle satacağımızı düşünürsek alınabilir bir risk. ayrıca aldığın fiyatın üstüne satacağın hemen hemen banko.
199
bizim 22 milyon euro paramız mı var diye düşünüren futbolcu.
200
iyi futbolcu-kötü futbolcu tartışmasından bağımsız olarak, kendisine vereceğimiz para nedeniyle icardi'yi takımda tutamayacaksak gelmesini istemediğim italyan futbolcu. gelirse de icardi'yle birlikte asıl hedefimize yürümemize yardımcı olur umarım.*