• 1
    kahvelerde devre aralarında, maç sırasında, maçtan sonra veya herhangi bir yerde kullanıldığında ayar olduğum cümledir. ulan kahveye gelir futboldan anlamaz, boş konuşur. dışarda da "parayı zaten onlar alıyor ne üzülüyosunuz yeeeeaaaa"cılar vardır. onlarada bir bok anlatamazsın. hktwoo'nun çok güzel bir sıfatı var, ne maçı taraftarı. son zamanlarda eyvallah tamam dersin, ama geçen yıl olsun, ondan önceki yıl olsun anasını satayım herkesin ağzındaydı en ufak bir yenilgi, beraberlik alındığında. ne olucak bu galatasaray taraftarının hali desek daha doğru olur gibi.

    (bkz: aylakadam buna sinirlendi)
  • 2
    tozlu raflardan çıkıp gelen bir motto.
    (bkz: 12 ağustos 2021 st johnstone galatasaray maçı)
    92’deki meşhur werder bremen maçından beri canlı şahidi olduğum cimbom tarihinde bu dönemdeki(2018-21) kadar başarısızlığa teslim olmuş, başarısız olmayı kabullenmiş, özellikle avrupa maçlarında başarılı olmak adeta bir lüks haline gelen, aslolanın sürekli ama sürekli kaybetmek?! sanıldığı bir dönem daha görmedim.

    tarih yaşanırken anlaşılmaz, üzerinden belli bir süre geçince yorumlaması ve anlaması daha doğrudur. bu yaşadığımız çöküntü tarifi olmayan bir tahribat bırakmak üzere kimliğimiz üzerinde. her sene daha kötü olmaya devam ediyoruz, ve bunu her sene onlarca yeni transfer yaparak, teknik direktörüne cl kupası alacak seviyede maaş, oyunculara da çok ciddi şampiyonlar ligi çeyrek final adayı seviyesinde toplam bütçe harcamalarıyla yapıyoruz. ne zaman uyanacağız bu gaflet uykusundan! kimsenin cimbom’u böyle bir rezalete alıştırmaya hakkı yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın