• 1
    belize merkezli bahis sitesi. aynı zamanda bünyesinde barındırdığı scoutları maçlara göndererek, anlık istatistiki veri sağlarlar.

    gelelim bu vicdansız itlerin yaptığına.

    bu şirkete scout olarak girdim, ilk seçtiğim maç bu cumartesi oynanacak psv eindhoven - heerenveen maçı. sistemden maç başvurusu yaparken, aynı zamanda hollanda bölge sorumlusu menajerle de irtibat halinde kalarak, maçların uygunluğu hakkında konuşuyorduk. bana önce eindhoven maçının uygun olmadığını söyledi, sonra "uygunmuş, benim hatam dedi." ve bunu iki üç kez teyit ettikten sonra psv maçı için başvuru yaptım.

    öte yandan bileti iyi bir yerden almam lazım ki sahadaki ayrıntılara hakim olabileyim. alt katlarda zaten çok çok az yer var, bilet parasını da şirket karşılıyor diye bastım 60 euro'yu. ama bu yavşaklar, koskoca milyonluk şirket, maçı aynı zamanda başkasına vermişler, 60 euro'nun kendilerince karşılanmasındansa, öğrencinin götüne girmesi taraftarı olaraktan, üstünde adımın yazılı olduğunu defalarca söylediğim bileti satmayı denememi salık veriyorlar.

    tüküreyim böyle işe. ek gelir olsun diye girdik, maç başı yol parası düşüldükten sonra max 25 euro falan kazanacağım ya var ya yok zaten. 60 euro'yu çıkarmak için 3 maça daha gitmem lazım. bir de bilet boşa gitmesin diye maça git gel yapsam 16 euro da oradan. öğrenci düşmanı yavşaklar.

    böyle şirketin amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın