bana göre iyi golcü ama arıza bir topçu. bizim takımda oynarken hareketsizdi. hareketli olsa rakibi rahatsız etse koşular yapsa teknik ekip yapma bunları dur sen sadece mi diyecekti ?
6027
biz değerlendirmeleri çok yanlış yapıyoruz. açıkçası futbolcu olsam yunanistan liginde olympiakos takımında oynamamla premier ligde herhangi bir takımda oynamam arasında tabii ki farklar olurdu.
diagne'nin galatasaray'da oynaması ve premier ligde kendini gösterme azmi hırsı isteği konusunda da farklar olduğu gibi. o yüzden kendisi üzerinen birilerini eleştirmek oldukça manasız. kendisinden daha fazla katkı alınabilir miydi evet alınabilirdi ama eminim %25'i geçmezdi.
burda odaklanmamız gereken kendisi üzerinden birilerini eleştirmek değil sezon sonuna kadar gol sayısını 6-7 yapmasını umarak kendisini rahatça pazarlama şansımız olması olacaktır.
6028
2020-2021 sezonu 2. yarısında, ingiltere'de gayet yeterli ve iyi bir performans sergilemektedir. tabii ki kaçırdığı goller var fakat takıma katkı açısından gayet iyi durumda. iyi bir şekilde sezonu tamamlayacağına şüphemiz yok. bizim için iyi bir bonservis bedeli ile kendisiyle vedalaşabiliriz. satamazsak da çok üzülmem, kendisinden bir şekilde katkı alabiliyoruz. yanına koyacağımız halil tarzı yardımcı forvet ile bize faydalı olacaktır. unutmayalım ki, kendisinin sahadaki varlığı, zaman zaman rakiplere 2'li sıkıştırma yapma gerekliliği getiriyor. ayrıca bir çok kişi tarafından çokça eleştirilse de, kolay penaltı alabiliyor. kendisinin bu takıma ya bonservis kazandırma ya da takım iskeletinde bulunması açısından, gelecek yıl bize yararlı olacağını düşünüyorum.
6029
2020-2021 sezonunda attığı 11 gol ile takımımızın en golcü oyuncusu konumunda. kendisinden başka çift haneli sayıya ulaşan oyuncumuz yok. üstelik sadece yarım sezon bizimle beraberdi. gelecek sezon 6-7 milyonluk teklif gelmediği takdirde mohamed ile santrafor mevkisi emanet etmeliyiz.
6030
2018/19 sezonunda lig maçlarında galatasaray forması altında attığı 10 golün 6 tanesi penaltıdan, 2020/21 sezonunda lig maçlarında galatasaray forması altında attığı 9 golün 4 tanesi penaltıdandır. galatasaray forması altında iyi bir penaltıcı olmasından başka hiç bir özellik göstermemiştir. umarım west brom kendisini tez zamanda alır ve orda da çok mutlu olur.
6031
ciddi mental problemleri olan futbolcu.
west brom'da iyi görünmesinin sebebi tekrardan kendisini kanıtlama çabası içerisine girmesi. profesyonel olmayan sporcularda bu klasiktir, duygudurumuna göre performanslar alırsınız. şuan bir challenge hissettiği için çaba sarfediyor, çabası west brom'un ligde kalması falan değil tabii ki kendisinin premier ligde kalması.
olur da premier ligden bir takım bu tufaya düşüp kendisini transfer ederse pis elinde patlar. bize dönerse bizim elimizde patlar. west brom'da kalır ve championship'te oynarsa kasma ihtimali var, devre arasında transfer yapmak için. transfer yapamazsa onların da elinde patlar.
kısacası sonsuz paralel evrendeki ihtimallerin %80'inde bu arkadaş alanın elinde patlar. şansını denemek isteyen varsa buyursun.
6032
hiçbir problemi olmayan, çatur çutur oynayan forvet. mental sorunu olan galatasaray taraftarının ta kendisi.
6033
premier lig'de kalacak gibi duruyor.
crystal palace ve brighton kulüplerinin kendisine talip olacağı söyleniyor.
bu haberlerin dışında; 2021-22 sezonunda premier lig'de mücadele edecek watford da forvet arayışında ve radarlarına diagne takılabilir.
6034
iyi bir yönetimin kendisinden muhammed, halil ve onyekuru'nun bonservisini çıkarır. talibi varsa wba'nın opsiyonunu kabul etmez diagne.
samatta'ya 11 milyon bonservis verilen ligde kendisne 10 milyon veren rahat çıkar. ama da costa'nın 3,5 milyona gittiği arabistan'da kahraman olarak görülen maicon'u 1,5 milyona satan yönetim diagne'yi 4-5'e bırakır.
coupling diye eski bir bbc dizisinde bir türlü yakayı kurtaramadığınız tipler için kullanılan bir kavram vardı. sifonu çektiğinizde gitmeyen manasında... umarım west bromwich küme düşmez de bu yaz transfer sezonunda 2-3 milyon pounda buh-bye deriz kendisine.
6036
20 haftadır kadroda olmamasına rağmen hala galatasaray futbol takımının bu sezon en golcü oyuncusu durumundadır. bunun yanında 20 haftadır galatasaray’da olmamasına rağmen hala takımın en çok dakika alan 18. futbolcusu konumunda. umut bağladığımız onyekuru, muhammed, kerem ve halil gibi futbolcularımız hala dakika olarak en çok süre alan ilk 18 futbolcumuz içerisinde değiller.
6037
watford, brighton ve crystal palace'ın ilgilendiği golcümüz.
getireceği bonservis ile mohamed, onyekuru ve halil'i çözmesi halinde istanbul'da heykelini dikmemiz gereken futbolcudur.
6039
kiralık oynadığı takımı küme düşmüş futbolcu. umarım satın almayı kullanmazlar veya diagne ikinci ligde oynamayı istemez. çünkü daha yüksek fiyata premier lig takımlarına postalayabiliriz. hadi lan, bu sefer olsun. 2 senedir bekliyoruz bunu.
6040
seçimin 29 mayıs günü yapılmasının gerekliliğini bir kez daha gösteren kiralık oyuncumuz. yönetim transferde hamle yapmıyor. yapsalar bile, en azından satış konusunda, çok başarısız olduklarını biliyoruz.
şimdi yeni gelecek yönetim, diagne'nin 2. lige gitmek istemeyeceğini düşünürsek, premier ligde başarılı bir 6 ay geçirmiş diagne'yi 10+ milyon euro'ya satarak muhammed, halil ve onyekuru'nun bonservislerini alabilir. ki böyle bir operasyon yeni gelen yönetime de prestij sağlar.
şimdi siz seçimi 1 ay ertelerseniz, talip olan takımlar başka oyunculara yönelir. hadi iyi niyetliler ve oyuncuyu sattılar diyelim, gelen sıcak parayı borç ödemede ya da içerdeki paralarını almada kullanmayacaklarını da bilemeyiz.
samatta’nın 10 milyon pounda gittiği ligde, pazarlığını 8 milyon pounddan başlattığımız oyuncu.
şu adam için 12-13 milyondan pazarlık açsak rahatlıkla 10 milyona satardık. şimdi 6-7 milyona razı olacağız. bu yönetim hakkında da artık bir şey söylemek istemiyorum.
6042
pl'de iyi performans gösteren hem ingiltere'den hem de italya'dan talipleri bulunan golcü. bizim her futbolcuya çöp muamelesi yapıp, hayallerindeki galatasaray seviyesini gerçek sanan taraftara ders olur umarım. aynı kişiler bu yaz diagne'yi 13-15 milyona satamadık diye yangın yapacaklar tahminimce.
6043
eğer becerikli bir yönetim olursa 12-15 milyon euro arasında bir fiyata satılmaması için hiç bir sebep yok. ingiltere’ye gitmeden önce en az 10 edeceğini yazmıştım. gitti ve çok kötü bir takımda gayet iyi performans sergiledi. futbocusuna çöp muamelesi yapan taraftarlarımız artık biraz akıllanmışlardır diye umut ediyorum.
6044
süper ligde en çok gol atan yabancı futbolcu ünvanının sahibi senegalli forvet.
bu adama çok yüklenildi. belli ki psikolojik olarak kolay etkilenen bir kardeşimiz. keşke sosyal medyada bu kadar saldırılmasaydı kendisine. verilen bonservisin de tabii ki etkisi var. kasımpaşa'dan alınan bir futbolcuya 18 milyon euro verilmesi kesinlikle abes bir durumdu. ama pl'de iyi performans verince 2 yaş yaşlanmış olsa da 10-15 bandı sürpriz olmuyor.
yönetim süreci gerçekten kötü yönetti. sağır sultan duymuştu kendisini paraya bakmadan elimizden çıkarmak istediğimizi. taraftara şirin gözükmek için yapıldı diye düşünüyorum.
hep söylendi burada, sadece şansla gol rekoru falan kırılmaz stsl'de. eyvallah kolay lig avrupaya kıyasla falan ama o kadar da değil.
taraftara ders olur, bir futbolcumuza çöp diyip anasına bacısına sosyal medyada düz gitmez artık kimse umarım diyeceğim ama böyle olmayacağını çok iyi biliyoruz.
6045
şaka gibi ancak 2020-2021 sezonunu 11 gol atarak takımımızın en golcü oyuncusu olarak bitirdi. bu bile şapkamızı önümüze alıp düşünmemiz için bir sebep. tamam onu suçluyoruz bunu suçluyoruz ancak bir türlü kadro istikrarı yakalayamadık. bir hafta bakıyoruz mohamed oynuyor sonraki hafta halil sonra bir bakmışsın 2 hafta üst üste falcao oynamış, ardından gelecek maça bakıyosun falcao santrfor mohamed sağ kanat. neyse konudan sapmayalım. an itibariyle takımımızın oyuncusu bu deli fişek. umarım kendisinden yüksek bir bonservis kazanabiliriz.
6046
16 mayıs 2021 wba liverpool maçı'nda uzun süre sonra yedek kulübesindedir. yerine oynayan robson kalu'nun golüyle wba'ın önde olması da ufak da olsa kötü bir durum oldu bizim için.
bakalım seneye ne çoraplar örecek başımıza. bekliyoruz heyecanla.
6047
umarım wba tarafından 4 milyon euro'luk satın alma opsiyonu kullanılmaz. diagne artık ingiltere'de rüştünu ispat etti .
7-8 milyon eurolara orta halli bir premier lig ekibine satılabilir.
işbu entryi albayrak'siz yeni bir yönetiminin gelme ihtimaline dayanarak yazılmıştır. belki ağzı laf yapan pazarlama yetisi yüksek bir yönetim kadrosu gelir ve diagne, feghouli gibi adamlardan maddi anlamda bir kazanç ile zararın bir kısmını çeviririz.
6048
wba düştüğü için ligin geri kalanında oynamayacaktır. bu pozisyondaki bir kulübün, sene sonunda ayrılacak olan bir oyuncuya şans vermesi beklenmez. ancak diagne'nin yazın bir hayli talibi olur, satmakta sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.
6049
gayet orta şekerli bir ikinci yarı geçiren kiraladığımız oyuncumuz. pl de sahaya atılmış topu bile pazarlamak oldukça kolayken kendisini satmada zorluk yaşayacağımızı zannetmiyorum. e tabi haliye mevcut yönetim bu cümlenin dışındadır. onlar yarı fiyatına da satabilirler ve bunu müthiş bir başarı olarak lanse de edebilirler.
6050
en az 7 milyon € bir bedelle satılması gayet mümkün olan gol makinesi. yeni çıkanlardan birine itekleyebiliriz inşallah.