• 1
    eski fenerbahce stadinda bulunurdu bundan bir tane . istanbulspor- ankaragucu maci ve 99-00 sezonunda arsenal maci oncesi fenerbahce samsunspor maci izlemisligim vardir . fenerbahce 'nin avrupa kupalarina kalamadigi, pendikspor'a elendigi " bizde gaasarayi destekledik uefa kupasinda" dedikleri sezonda " 3 mac 1 milyon " olan bir ortamda, fenerbahce taraftari " arsenal " diye bagiriyorlardi bu tribunde. fenerbahce taraftari arkadasim " 2 haftaevvel leeds, ondan oncede mallorca diye bagiriyorlardi" diye buyurmustu . maraton tribunu diyince aklimda kalan tek sey ortada bulunan dieklerden hic bir sey gozukmedigidir. tek gordum uche idi iki diregin arasinda. istanbulspor- ankaragucu macindada coulybaly vardi ki 90 dk. kufretmistik.
  • 2
    isim babasi ankara 19 mayis stadi'dir, söyle ki bu statta 1965 yilina kadar maraton yarislarini izlemek için bir kule bulunmaktaydi. fotograflari bu linkteki yazida görülebilir: http://www.sosyalarastirmalar.com/...er/alpagut_leyla.pdf

    kule, kapali tribünün (protokol) karsisinda bulunan tribüne adini vermistir. stad yikilana kadar bu tribüne maraton tribünü denildi, kimileri ise açik tribün derdi zira uzun süre üstü kapatilmamisti. ülkemizde baska sehirlerde de maraton tribünü ismi kullaniliyor mu bilemiyorum, bilen arkadaslar bizleri de bilgilendirebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın