resim
Mahamadou Aboubakar Nagida
Takım:Rennes B
Mevki:Sol Bek
Yaş:18
Boy:1.76
Uyruk:Kamerun
  • 2
    daha rennes'e ayak basalı 6 ay olmuş, yaşına göre çok güçlü sol bek ve sol açık. kendisi hakkında yeterli izlemeyi yapmış biri olarak söylüyorum, rennes'den bu çocuğu almak isterim ama yedirmezler.

    tam anlamıyla komple bek. daha tam bir şeyler gösterememişken dalından kopartılmalık. villareal maçında 69 dakika 3 5 2'nin solunda oynadı.* bir iki sekansta hücum anlamında oyun aklını ve top tekniğini net bir şekilde gösterdi.

    rennes b takımında oynadığı 4 maçtan sonra kendini bir üst seviyeye attı. daha rennes'teki 6. ayında bile değil. sacha boey'in ana vatanı kamerunlu bir oyuncu.

    rıdvan'da da olduğu gibi, kısa kısa adımları, rıdvan'dan çok daha seri ve güçlü bir şekilde atıyor. hücum aksiyonlarında ve top tekniğinde sacha boey'in 2 tık üstü diyebiliriz.

    şöyle söyleyelim, atılan diyagonal paslarda kontrol ederken bir oyuncuyu, ilk adımında 2. oyuncuyu ekarte edebiliyor.* rennes a takımındaki istatistikleri 90 dakikaya vurduğunuzda da ikli mücadelelerde yılmayan ve çoğunlukla üstün gelen bir oyuncu olduğunu görüyorsunuz.

    aslında scouting anlamında ligin diğer ekiplerinden çok önde olduğumuzu uzun süredir dile getiriyordum. ancak şu çocuğu izledikten sonra da, rennes gibi kulüplerin ne kadar gerisinde olduğunu anlıyorsun.

    adamlar kamerun liginden bu bebeyi getiriyor, eğer 3-6 ayda adamda büyük değişiklikler olmadıysa*, böyle bir oyuncu çıkabiliyor.

    bizde olsa ve 9-10 milyona şu an bırakılsa, tahmini olarak kulübe ateş püskürürdüm. ama rennes'in nasıl bir imalathane olduğunu düşününce küçük bir umudum da var demeden edemiyorum.

    edit: internetten bulabildiğim bir iki pozisyon paylaşayım istedim.
    https://youtu.be/qJVNIYIQTxw?t=230
    https://youtu.be/V1Kl8XFSR0M?t=32
    https://www.youtube.com/watch?v=SlEt0sLvGWg
App Store'dan indirin Google Play'den alın