• 1
    boks ringlerinde bir ritüel olanı gerçekleştiren sporcu. bir de o pozun öncesi var ne siz sorun ne ben söyliyeyim..
    e tabi herkesin kendine göre bir mesleği var ve bu mesleğin az çok zorlukları vardır, boksörlük sporculuktan öte bir iştir, meslektir. e kolay mı önünüzde duran basın ordusuna perşembe pazarı gibi yüzle sevimli pozlar vermek. o fotoğrafı çekenin çektiği kabir azabından kötüdür boksörün verdiği o poz. nitekim olmayan bazı uzuvlar ve parçalar ile tam insan pozu verilmeli, işin kuralı bu. eksiklere hep beraber göz atalım;

    sayı ile aldığınız bir maçın peşinden vaziyet o kadar kötüdür ki, sanki yüzünüz bir puzzle dan oluşuyor ve birisi gelip bazı parçaları söküp götüne sokmak surteyile saklayarak kaçıyor, alsan alamazsın hani. olmayan neler mi?

    artık çene nahiyesinde olmayan iki diş ; bu iki diş, s harflerini f olarak çıkarmanızı sağlar, gülümsemeyi önler, gülümsediğiniz zaman o iki boşluk diş arasına salıncak çekilip 6 aylık bir bebek pışpışlanıp uyutulabilir. iyi bir dişçi ve ipna diş macunu ile eski günlere dönüş yapılabilir.

    şiş göz ; gözün üzerine yumruk yendiği an dışarıya haykıramadığınız, ancak içten geçirilen ' ah ananı skim gözüm gitti' cümlesinin yansımasıdır. küfür şiddeti ile gözün şişliği doğru orantılıdır, ukte hesabı. genelde sayı ile biten maçlarda yenilen yumruk ne sarı odada oluşan ters görüntüyü bırakır, ne kirpiklerin göz kapağını temizleyici özelliğini.

    kaymış çene ; yumruk yendiği zaman ağızdan dişliğin fırlaması ile ortaya çıkar. bu hareketin tamamlayanı bildiğimiz standart osurmadır. enseye yük biner, boyun bölgesi bir süre robocop taklidi yapar, saate bakmak için kolunu kaldırırsınız, boynu indiremezsiniz.

    yoluk yoluk saçlar ; yıllarca bir adada mahsur kalmış denizli horozunun tavuk ambarına salınması sonucu tavukların arka bölgelerinde oluşturduğu görüntü gibidir o saçlar. bir taraf kalk gidelim der, diğer taraf bok yeme otur. her biri bir yöne bakar.
    burun ; cinselliğin ve sex hayatının sadece vajinal veya anal yollardan olmadığının kanıtıdır o burun. genelde kırıktır, değilse çatlaktır. arada yenilen yumruğun göz üzerinde olan karartması devam etmektedir.

    o bu değil de, bir de bunların 3-4 kişi bir araya gelip yumruk havada poz verenleri var. sağ el yumruk şeklinde sıkılır, dirsekten kırılıp gövde önüne getirilir, sırt hafiften bükülür öne yatılır, yüze fırlamaca bir gülüş takınılır. ancak o 3-4 kişiden birinin ağzı yüzü sikildiği için o kabak gibi çıkar ortaya, perişan vaziyettedir nitekim. ertesi gün kendini gazetede öyle gördüğü zaman ne hissediyordur acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın