• 2
    https://twitter.com/...863049438117889?s=21
    https://twitter.com/...853909227659270?s=21
    https://twitter.com/...854613623242758?s=21
    https://twitter.com/...855020479074306?s=21

    akşamdan beri işlerim vardı. yeni bakabildim sosyal medyaya. şu beşiktaşlı fenerli kişiler nasıl benim galatasaray'ım hakkında karar verebilir oy kullanabilir aklım almıyor! bu adamların içi galatasaray nefretiyle dolu ve bizim aşık olduğumuz renklerle ilgili kararları bu karaktersizler veriyor. kulübün imkanlarından onlar nemalanıyor. ve aynı zamanda kulübe en çok zararı da yine bunlar veriyor. cidden çıldırmamak elde değil. şimdi sakın “bunlar üyelik başvurusu reddedilenler” demeyin bana. bunlar lise mezunu ve bunlarla aynı oranda karakter yoksunu olan üst devre abileri bu kulübe üye oldular. galatasaray kongresinin belki yarısı galatasaray taraftarı değil. dün o ibra etmeyen 358 ihanet şebekesinin belki de 250 tanesi galatasaraylı değil. sinan engin denen tinerci zatın kızı ne kadar galatasaray taraftarı olabilir ki benim adıma karar veriyor orada?

    bugünden sonra bitti, bu şekilde kulübü yönetemezler. yağlı surat denen kayyımı bir daha bu kulübün kapısından geçiremezler. olay mustafa cengiz falan da değil. bıçak kemiği falan geçti artık. bu düzen yıkılacak! lise de ya onurumuz olarak kalbimizde yerini koruyacak ya da tamamen bağımızı koparacağız. ihanet etmeye devam ederlerse de yeni tüzükte galatasaray liselilerin üye olma şartları çok ağırlaştırılmalı hatta gerekirse imkansız hale getirilmeli. haysiyetsiz kan emiciler, dünden beri hayatı zehir ettiler canı ciğeri galatasaray olan taraftara. bunun hesabını verecekler.

    galatasaray'ın kaderini "liseci olsun da fenerli beşiktaşlı olması fark etmez" diyen zihniyet değil, ali sami yen'in türk olmayan takımları yenmek" felsefesine inanan ve bunun için savaşan milyonlar belirleyecek!

    #lisecizihniyetinizbatsın
App Store'dan indirin Google Play'den alın