• 1
    tribünde tanışılan sira sira 2 haftada bir her mac bir araya gelerek görüşmelerle başlayan arkadaşlıktir. akabinde tribünde beraber sevinip beraber üzülürsünüz. takim kotu giderken çözümler ararsınız.** takim iyi giderken beraber coşarsıniz şahane keyifli bir ortam oluşur. hele birlikte şampiyonluk görürseniz (ki galatasaraylilar olarak sık sık görürüz) işte o ortam rio karnavalında yoktur.

    her 2 haftada bir araya gelerek aynı duyguları yaşayarak pekişir bu arkadaşlik güçlenir. ayrıca her yaştan üyelere sahiptir bu arkadaşlık grubu senden 10 yaş küçügu de buyugu de seninledir ve herkes ayni duygudadir. bunu yaşamak paha biçilemez. kombinede tanıştığın arkadaşların sanki yıllardır seninleymis gibi hissedersin. herkes uefa final maçını nasil izlediğini, son dakika kazanilan 05/06 şampiyonluğunda ne yaptığı anlatır mutlaka*

    yas büyüdüğünde yeni arkadaşlik kurulmasi guven duyulması zorlasir denir ya. yaşlar kac olursa olsun gercek hislerle ve duygularla kurulan arkadaşlıktır, güveni sonsuzluktur.

    galatasaray'ın kazandırdığı arkadaşlıklar galatasaray gibi güçlüdür.

    doğu üst tribüne selamlar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın