• 2
    holiganca ve insanlık dışı hadisedir. hakeme tepki göstermek, hakeme düdük astırılması, federasyona ve kurullarına hukuk çerçevesinde tepki gösterilmesi, gerekirse hükümetin uyarılması gerekir ama bir insanı öldürmek insanlık dışı bir davranıştır.
    bunu yapan, bunu öneren, bunu ima eden de insanlık dışı varlıktır. hepimiz dünden beri ali palabıyık denilen zata öfkeliyiz ama öldürmek bambaşka bir şeydir. saçmalamayıp kendimize gelmemiz lazım.
  • 3
    çok yanlış bir harekettir. bir takıma yıllarca organize operasyon çekmekte olup işi bokunu çıkarma noktasına getiren hakemlerin bile haketmediği şiddet türüdür. başlarına gelirse üzülür müyüm, kendileri için değil ama aileleri için üzülürüm.

    bunu dile getirmekte ise ülke kuralları gereği bir sıkıntı yoktur çünkü çok yakın bir tarihte rize başkanı canlı yayında "silahım olsa hakemi vururdum" diye açıklama yapmış ve bunun için 11 gün hak mahremiyeti cezası ile ödüllendirilmiştir. hakemin ise sezon sonu düdüğü astırılmıştır. demek ki ülke kanunları orman kanunlarına eşit yani hakemi vururdum demek ülkede aleyhine olan bir durumu düzeltebilmene yarıyor.

    peki şimdi soruyorum yarın dursun özbek çıksa "silahım olsa hakemi vururdum" diye bir cümle kullansa sene sonu ali palabıyık meslekten men edilecek mi? cevap hayırsa o zaman orman kanunları falan ülke kanunlarının yanında medeniyet timsali kalıyor demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın