resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1252
    aşağılık kompleksli, başkalarının emekleri üzerine başarılar elde etmiş, yabancı sınırı aşığı zımbarator tarafından taraftar baskısı sonucu kadroya alınmış oyuncu. sonrasinda ise cakma filozof tarafından iyi bir şey yapar da kendi adına gölge düşürür diye 3 maçta 0 dakika verilmiştir.

    önünde daha çok başarılı seneler olacak aslan parçasının hiç moralini bozmadan yeni sezona devam etsin daha nice şampiyonluklar yaşatacak bize.
  • 1254
    kendi takımında da emre akbaba, emre kılınç, oğulcan, arda(sağ kanat) gibi katlanılamayacak kenar performansları sergileyen oyunculara rağmen forma şansı bulamıyordu.

    oynadığı 5-10 dakika içinde tırnaklarıyla kazıması falan gerekti de 25. hafta olağanüstü hava şartları da gerçekleşince tarlada bi deneyip görmüştük.

    şimdi de kenan'ın yedeği olarak bekliyo. ne diyelim, cografya kader.
  • 1255
    21 ekim 1998 doğumlu genç futbolcumuz. geçen yıl bu zamanlar 3. lig takımı erzincanspor ile lig şampiyonluğu yaşarken bundan 1 yıl sonra milli takıma seçileceksin deseniz muhtemelen kendisi de inanmazdı. bana kalırsa bu süreçte milli takım formasını en çok hak eden isimlerden biriydi fakat onun şanssızlığı milli takımın başında şenol güneş gibi forma adaleti kavramından yoksun bir teknik direktörün olması. hatta yüksek ihtimalle galatasaray taraftarının baskısı olmasaydı milli takım kadrosuna dahi seçilmezdi. milli formayla göstereceği performansı en çok merak ettiğim futbolcuydu ve turnuvada* süre alamaması gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. kesinlikle çok büyük haksızlığa uğradığını düşünüyorum. umarım kendisini önümüzdeki sezon galatasaray forması altında doya doya izleyebiliriz.
  • 1256
    kendi takımında emre kılınç iç oyuncusu olarak oynatıldığında kendi takımının taraftarları bu oyuncu kanat oyuncusu diye kendi takımının teknik direktörüne yükleniyordu. kendi takımında emre akbaba zaten kanat oyuncusu olarak oynamıyor. kendi takımında oğulcan çağlayan oynadığı dönemlerde çok iyi katkı vermiştir. kendi takımında arda turan, trabzonspor ve beşiktaş gibi takımlara gol atmış ve oynadığı sürede başarılı olmuştur.

    henry onyekuru ve ryan babel yerine tercih edilmemiştir. onyekuru zaten taraftarın sevgilisidir ve hala transferi istenmektedir. babel ise ligin son döneminde belki de takımı şampiyonluk potasında tutan oyuncu olmuştur.

    bu coğrafyada çok kolay bir şekilde algı yönetilmeye çalışıyor. ne yapalım, coğrafya kaderdir.
  • 1257
    (bkz: #3184348)

    saçma sapan bir oyun planıyla 2 sahte forvet, bir ofansif orta saha ve bir santraforla aynı anda çıktığı maçlarda oyunu ortada kitleyen, doğru düzgün bir adet hücum bile yapamayan, orta sahayı top süremeyen adamlarla doldurup kanatları deaktif hale getirerek rezil olan zımba şenol bu çocuğu şöyle çok ihtiyacı olan bir turnuvada oynatmayarak miladını doldurmuştur. zımba, hayırlısıyla 0 puan ve 0 gol ile gencecik bu çocukların kıymetini bilecek başka bir teknik adama yerini bırakacaktır.

    üzülme aslanım seninle bu sene çok güzel işler başaracağız.
  • 1259
    milli takımdaki kaos ortamının içinde yer almamasının hem galatasaray hem de kerem için hayırlı olduğunu düşünüyorum. sosyal medyada görüyorsunuz, milli takım futbolcuları üzerinden çok fazla takımcılık yapılıyor. özellikle trabzonspor ve fenerbahçe tayfaları birbirlerine giriyorlar.

    milli takımdaki en iyi futbolcular bile şu anda bireysel olarak çok kötü performanslar gösteriyor. süre alsa kerem'in de kötü performans göstermesi muhtemeldi. böyle bir ortamda da sosyal medya üzerinden rakip takım taraftarları kendisine çok yüklenecekti ve bu olumsuz etkileyebilirdi. hazırlık maçlarında taylan'a söylenenleri unutmayalım.

    kendi çevremden bir örnek vereyim mesela. bir discord grubumuz var arkadaşlarla, çoğunluğu fenerbahçe ve beşiktaş taraftarı, genelde maçları discordda beraber izliyoruz. taylan hakkında şöyle yorumlar yapıldı bu grupta; "takımı 10 kişi çıkarırım, taylan'ı yine oynatmam." böyle bir galatasaray kompleksi var bu adamlarda. kerem süre alsa ve kötü performans sergilese yine benzer şeyler olacaktı, twitterda ve instagramda gidip çocuğa yükleneceklerdi. böylesinin daha hayırlı olduğunu düşünüyorum, en azından kerem olumsuz anlamda etkilenmemiştir, aksine daha da hırslanmıştır. 21-22 sezonunda üstüne koyarak devam edecektir.
  • 1261
    ben de kendisinin euro 2020'de süre almasını ve kendini göstermesini isterdim fakat bardağın dolu tarafından bakmayı tercih ediyorum.
    hazırlık maçlarında parlamasaydı muhtemelen şenol güneş'in göndereceği isimlerden biri olacaktı.
    euro 2020'de olması o havayı soluması bile olumlu bir şeydir.
    yani sonuçta turnuvayı evden televizyondan da takip edebilirdi ama bakü'de a milli takım psikolojisini yaşaması hatta yaşanan büyük hayal kırıklığı bile kendisi için büyük tecrübe olacaktır.
  • 1264
    https://twitter.com/keremakturkoglu

    bu kerem’in twitter profili. profil resmi birkaç gün öncesine kadar milli formalı bir fotoğraftı. turnuva devam ederken, daha 2-3 gün önce, profil resmini galatasaray formalı bir fotoğraf olarak güncellendi.

    turnuvada süre almayı haketti mi, bence kesinlikle haketti. bize geldiğinde kim bu çocuk, yine herhalde boş transfer yaptık derken ilk oynadığı maçta mest oldum. bence takımdaki potansiyeli en yüksek futbolcu kerem. düzgün de bir tip, çok seviyorum kendisini.

    ama sırf şu profil resmi yüzünden, ben şenol güneş olsam, kadroya alacağım varsa bile almaktan vazgeçerdim. turnuva devam ederken bunu yapması hoş olmadı.

    (bkz: 20 haziran 2021 isviçre türkiye maçı)
  • 1268
    umarım galatasaray forması altında çok başarılı ve güzel bir kariyeri olur. potansiyeli de buna uygun.

    fakat, üzerindeki beklentiyi minimumda tutmalıyız. kerem hala gelişmekte olan ve haliyle eksiklikleri olan bir oyuncu. bu eksikliklerinin gidermesi için de bazen oynayacak, bazen yedek kalıp öğrenecek. biz kendisinden sezon başlar başlamaz olmuş bir oyuncu performansı beklersek, ilk kötü sonuçta çocuğu tefe koyarız. o yüzden şimdilik yapmamız gereken şey hakkında sabırlı olmak.

    biran evvel dinlenip en geç temmuz başında takımla çalışmalara başlamasını ümit ettiğim oyuncumuz.
  • 1270
    hemşehrim olan türkiyenin en büyük spor kulübünün genç futbolcusu.
    milli maçlarda forma giyememen senib değil malum kişinin egosudur. umutla ilk onbir de forma giydiği maçları bekliyorum. yakın gelecekde galatasarayımıza çok faydalı olacağını düşünüyorum. kişilik ve karakter olarak fatih hocamın yanında kendisi en üst seviyeye cıkacağını düşünüyorum.
    futbol performansı açısından da hocamın tavsiyeleriyle beraber formunun zirvesine çıkacaktır çünkü bunu hakediyor. hep yanındayız aslan kardeşim. güzel günlerin bizimle olsun.
  • 1271
    ya bazı kişiler vardır ufak hal hareketlerinden naifliği, iyiliği anlaşılır. hep kerem acaba sonradan bozar mı, 2021-2022 kadrolarına erken mi yazıyoruz sonra gece hayatı filan olur adam tayfa olur mu diyordum da şu vidyoyu izledim

    https://twitter.com/...378032680181763?s=21

    şu videoda bile o kadar belli ki, naif, sakin, saygılı, tam anadolu insanı, tam bizden biri. oldumcuklardan, adamcıklardan olmadığı, istese de olamayacağı o kadar belli ki. direk inancım sevgim katlandı.
  • 1272
    bu sezon ilk onbir oyuncusu olarak düşünülmeli kerem aktürkoğlu. üzerinde ısrar edilmesi halinde türkiye’nin en büyük kanat oyuncusu olacağı kanaatindeyim.

    hiç çekinmeden, tereddüt etmeden kerem’i sağ ve sol kanat oyuncusu olarak değişimli bir şekilde oynamak üzere planlama yapılmalı. diğer kanatta da halil akbunar ya da olmazsa onyekuru düşünülmelidir.
  • 1274
    2020 yaz transfer döneminde türkiye'de x bir teknik direktör kendisini arayıp kerem seni bu sezon ligde en az 800 dakika oynatacağım, bunun garantisini veriyorum deseydi kendisi muhtemelen şuan bizim formamızı giymiyordu. bunu kerem'i kötülemek için mi yazıyorum? hayır. 3. ligden süper lige üstelik büyük takıma gelen bir oyuncu için daha 1. sezondan 800 dakika şans bulabilmenin ne kadar önemli bir şey olduğunu anlatmak için yazıyorum. 2 maç şans bulduktan sonra eli ayağına dolaşıp övgüveni yerle bir olan bir daha şans bulamayan oyuncular var hem de yığınla. dahası süper ligden geldiğinde bile bunu yaşayanlar var. ali turan'ın galatasaray forması altındaki yarım sezonunu izleyenler bilir ne demek istediğimi. adam 3. maçından sonra yeter beni oynatmayın transfer dönemi gelsin vallahi gidecem diye gün saymaya başlamıştı. kerem bunu yaşamasın dile ilk başlarda en uygun zamanlar kollandı oynatılması için.

    öncelikle kerem'in yerine oynattığımız arda'nın 90 dakikası yok bizde. sol içte oynattığımız emre kılınç'ın da sol kanatta arda turan vrken gösterdiği performans ile sol kanatta başka biri varken gösterdiği performans çok farklıydı. arda'nın beyni kendi vücuduna hükmedemese bile emre kılınç'a çok yardımcı oluyordu. yani futbol aaa onun yerine şu oynadı denilerek geçiştirilecek basit bir oyun değil.

    bir diğer mevzu şenol hoca oynatmadı mevzusu. a milli takımımız oynadığı 3 maçta da mahkum oynadı. hücumlarda çok ağır ve etkisiz kaldık. kenan da kötü olunca herkes kerem'e haksızlık yapıldığını düşündü ki takıntı yüzünden oynatılmadığı ise barizdi. dolaysıyla insanların kerem neden şans bulmuyor sorusunu sormak için son derece haklı sebepleri vardı. ancak galatasaray yeri geliyor 6-7 kişi ile savunma güvenliğini elden bırakmayan bir takıma karşı oynuyor. böyle takımlara karşı da kerem'in çbukluğunun hiç bir önemi kalmıyor. çünkü böyle maçlarda daha çok mariano'nun feghouli'nin pas yeteneğine, babel'in şutlarına tecrübesine ihtiyaç duyarsınız. her senaryonun oyuncu ihtiyacı farklıdır. ve futbolda genç oyuncu gelişimi konsol oyunlarından çok çok farklıdır. burada hem fiziksel hem de psikolojik faktörler ön plandadır. bazı futbolcuları sürekli oynatarak geliştirebilirsiniz ancak bazı oyuncular sürekli oynadığında gerilemeye başlar. ilk etaplarda sadece doğru anlarda oynamaya ihtiyacı vardır çünkü. ya bitkiyi bile öğlen güneşinde suladığınızda yanıyor. kerem üzerinden dönen bazı muhabbetleri okumak beni ciddi anlamda yoruyor.
  • 1275
    scout ekibimiz ve teknik direktörümüz fatih terim sayesinde kıymetlimiz olup bir sezonda 3.ligden milli takıma kadar yükselen genç futbolcumuz.

    darısı barış alper yılmaz ve diğer gençlerin başına. galatasaray tüm genç oyuncular için bulunmaz bir fırsattır. gedson fernandes ve onyekuru avrupa'da rahatlıkla kulüp bulabilecekken gelip burada oynamaya can atıyorlar. elin adamı galatasaray'ın kıymetini daha fazla biliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın