resim
Joshua Mark McEachran
Takım:MK Dons
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:31
Boy:1.78
Uyruk:Ingiltere
  • 1
    chelsea'nin 1993 doğumlu orta sahası. bu sezon 11 maçta forma şansı buldu chelsea'de, ancelotti baya şans veriyor kendisine. şampiyonlar ligi'nde, zilina maçında da ilk 11 başladı. bir kaç kendisini izleme imkanı buldum ve harbiden de hayran kaldım. kısa zaman içinde chelsea'nin değişilmez oyuncusu olur. hatta chelsea'nin yeni efsanesi..

    --- alıntı ---

    chelsea'nin çocuğu: joshua mcechran

    ancelotti, chelsea'de büyük işler başarıyor gerçekten. bir yandan hem şampiyonlar ligi'nde, hem de premier lig'de lider chelsea, bir yandan da takımın geleceğini kuruyor. chelsea'nin şuanki kadrosu 25 kişiden oluşuyor ve 6 tanesi geleceğin yıldızı olacak isim. joshua mcechran (17), gael kakuta (19), fabio borini (19), jeffrey bruma (19), patrick van aanholt (20), daniel sturridge (21).

    hatta mikel ile ramires de bu oyuncular arasında yer alabilir, yaşları daha 23.

    mümkün olduğunca takımda yer veriyor bu isimlere ancelotti. sturridge olsun, kakuta olsun, ilk 11'de de görev aldılar zaman zaman. kakuta'nın da, sturridge'nin de, diğerlerinin de gelecekleri bir hayli parlak ama içlerinde biri var ki, onun chelsea'nin yeni efsanesi olmasını bekliyorum, 1993 doğumlu joshua mcechran!

    daha 17 yaşında olmasına rağmen şampiyonlar ligi'nde ilk 11 tecrübesi yaşadı. chelsea ile 11 maça çıktı bu sezon. 17 yaşındaki birinden bahsettiğimizi unutmayalım..

    7 yaşından beri chelsea'deymiş joshua. yani chelsea'nin çocuğu desek yanlış olmaz sanırım. bir kaç kez izleme şansı buldum mcechran'ı ve hayran kaldım. çok yetenekli ve oyun zekası oldukça üst seviyede. izleyenlere zevk veriyor. oyunu okuyuşu, özgüveni, mücadelesi.. sahanın her yerinde oluyor oynadığı zaman.

    ancelotti'nin daha 17 yaşındaki bu çocuğa bu kadar şans vermesi de kalitesinin ispatı.

    terry ile lampard'dan sonra stamford'un yeni kaptanı olacak deniliyor kendisi için ingiltere'de. belki onları bile geçecektir..

    ancelotti'nin zilina maçından sonraki mcechran açıklamaları;
    “i think josh mceachran can play every game. he showed his quality. he was good defensively, won a lot of tackles. and, obviously, with the ball he's fantastic. he can play it short or long without problem. he played with personality and i'm happy with his performance. he has to grow, he has to improve, but he's ready to play.”

    ivanovic ise zilina maçından sonra, önce bu yaşta bu performansa şaşırdığını, ardından da ileride bir gün "mceachran ile birlikte oynadık" diyebileceği için mutlu olduklarını, böyle devam ederse en iyi oyuncular arasına girebileceğinden bahsetmiş.

    daha 17 yaşında, eğer böyle devam ederse gerçekten de geleceği çok ama çok parlak. bekleyip görelim..

    --- alıntı ---

    http://jaimelesport.blogspot.com/...joshua-mcechran.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın