var olsaydı belkide aldığı kupaların yarısı olmayacaktı. ınter ile aldığı cl'de bojan krkiç'in attığı gol elle oynama nedeniyle iptal edilmişti, o gol var olsa verilirdi. bunun dışında chelsea ve rm'de oynatmış olduğu sertliğe dayalı, hakemin olmadığı yerde çirkefliğe dayalı futbol mevcut sistemde en fazla 5.olabilir. türkiye'de var'a rağmen 2. olabilmesinin sebebi de fenerbahçe'yi çalıştırması. yoksa başka takımda olup da yapılan gaddarca fauller gerçekten var'da incelense en iyi ihtimalle 5.olabilir.
4290
galatasaray teknik direktoru okan buruk'a yaptigi saldirinin gundemden dusmemesi gereken sefin spesyali. kirli futbol iklimini daha da kirletmeyi basarmis dirty one.
medya oyle bir hal almis ki sanirsiniz okan buruk suclu.
galatasaray taraftari bu isin pesini birakmamali, bu yapilani unutmamali. yonetim mi? yonetim uyuyor onlar da gidecek bir gun. su da unutulmasin hatirlanacak olan yonetim degil, her daim okan buruk olacak.
taraftar pankartlar ile, protestolar ile bu isin pesini birakmamali. su dakikadan sonra da okan buruk'a tam destek. bu mesele galatasaray'in meselesi.
4291
fenerbahçe’nin her koşulda arkasında durduğu soytarı. umarım birgün fenerbahçe denen camiayı dünyaya öyle rezil eder öyle şeyler yaşatır ki yapılanlara pişman eder. sabırsızlıkla alacağı tazminatı ve olan biteni anlatmasını bekliyorum. fenerbahçe şike yapmıştır derse o işe de şaşırmam. beklemedeyiz.
4292
spesyal van, mr. üniverse diye allanıp, pullanılan adam, teknik direktörlerin burnunu sıkıyor. kısa sürede bu kadar itibar kaybını yaşamak da başarıdır. 6 nisan 2025 fenerbahçe trabzonspor maçını kaybederse fatih tekke'nin neresini sıkacağı da merak konusu:
maçtan sonra yine abuk subuk şeyler söyleyen antrenör. kupa maçından sonra ortalıkta görünmeyen adam şimdi ortamı boş bulup sallamaya başlamış. laf attığı takım ve teknik direktöre karşı 2 mağlubiyet 1 beraberlik almamış gibi algı yapıyor. işin komik tarafı fb taraftarının 'mou hocam uber zeka, lafı koymuş' moduna girmesi.
fenerbahçe'nin kurduğu sirkin farkına varmış. ahlaksız biri olarak da bunu sonuna kadar suistimal edecek olan teknik direktör.
dünyanın herhangi bir yerinde bu sezonki vukuatlarını yapsın. cezalardan dolayı tribünden kulübeye inemez. hele hele rakip teknik direktöre saldırıp öteki maça hiçbir şey olmamış gibi takımın başında çıkmak, işte bu başka bir seviye.
ya da tersten okuyun. galatasaray saha dışında hiçbir dönemde bu kadar aciz duruma düşmemiştir. bundan sorumlu olan galatasaray yönetimlerinin yatacak yeri yok. hepiniz hainsiniz demek isterdim.