resim
İbrahim Hatipoğlu
Görev:Başkan Vekili
Takım:Galatasaray
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 1251
    kendisine yakınlık duyan bazı sosyal medya soytarısı anonim hesaplar ve yerli galatasaray muhabirleri, osimhen işinin "bozulması" adına yeni nesil "kişiliksiz" taraftar topluluğuna inanılmaz bir algı baskısı yapıyor.

    zira osimhen gelirse transferleri kimin yürüteceği belli olacak.

    diğer yandan arapların ve fener tarafının "desteklediği" global "gazeteciler" ile bir adet yerli aparat da osimhen arabistan'a gitsin diye operasyon çekmişlerdi.

    bunlar daha transfer dönemi başlamadan olan şeyler. başımızda başkan olsa yaşanmayacak şeyler aynı zamanda.
  • 1254
    galatasaray genlerinde koltuğa yapışmak yoktur, istenilmediği yerde durmak yoktur ama gitmiyor. şampiyon olduk diye yapılan rezillikleri unutacağımızı sanıyor. galatasaraylı iş adamları derneğinin bir ağırlığı vardı, güzel bir imajı vardı. sayesinde o imaj da yıkıldı. ben bir taraftar olarak gsyiad’dan herhangi birinin öne çıkmasına kuşku ile bakacağım artık.
  • 1255
    aslında tam olarak galatasaray kültürünün zıttı bir adam, yöneticilik biçimi ise tam fenerbahçe usulü.
    şöyle ki;
    muhabir satın alma var.
    twitter hesaplarını fonlama var.
    rehavete girip iş bitmeden şampiyonluk kutlama gibi saçmalıkları var. (pasta kesme de buna dahil)
    futbol bilmeden futbolcu hakkında bilmiş bilmiş yorum yapma var. (cuesta'yı herkes sahaya çıktığında görecek)
    bir futbolcunun adına durduk yere tezahürat yapma var. (en kötüsü de buydu)

    başkan niye göndermiyor diye sormuyorum bile artık, fakat şimdiye divan kurulunda falan bu adamı çiğ çiğ yemeleri gerekiyordu.
    9m. euroya davinson'u, 6m. euroya torreira'yı getiren koca adamı ağlatacak kadar eleştiren divan kurulu, 8m. euro'ya cuesta getiren adamı neden hala yemedi merak ediyorum.
    kendisi ve cenk ergün gibi adamlar yüzünden galatasaray'a çok kızıyorum.
    tamam bu kulüp fb gibi yönetilmesin ama taraftara da bu kadar sırt dönülmemeli.
    taraftarın %90'ı tarafından sevilmeyen ve istenmeyen bir adamı taraftara rağmen futbol takımının transferlerine sorumlu olarak atıyorlar.
    seni 3 yıl üst üste şampiyon yapmış hocan bir başka yönetici ile transfer için diyar diyar geziyor, bu adamla çalışmak istemediği açık bir şekilde görülüyor.
    taraftarı da geçtim, 3 yıldır bizi şampiyon yapan hocaya kulak ver bari galatasaray yönetimi.

    bu arada kötü vukuatlarını yazarken sadece aleni olanları yazdım.
    son zamanlarda hakkında öyle şeyler söyleniyor ki kan dondurur cinsten.
    kendisinin olmadığı transferleri hatta osimhen transferini bile baltalamaya çalıştığına dair söylentiler çokça mevcut.

    edit:
    bu akşam canlı yayına çıkacakmış, rengini iyice belli edecektir diye düşünüyorum.
    yapacağı kasıtlı veya kasıtsız açıklamalar ile bakalım hangi transferleri zora sokacak, ilk ağızdan ilgilendiğimiz isimleri saçıp bakalım fb'ye direkt transfer çalımı imkanı verecek mi?
    akşam yayına çıkacak olması canımı acayip sıktı maalesef, o kadar güven vermiyor ki kesin saçmalayacak ve ayağımıza sıkacak diye düşünüyorum.
  • 1257
    yazın yaşattığı rezilliklerin üzerine, cuesta transferi ile tam anlamıyla mum dikmişken; hâlâ kanallarda gezip, satın aldığı gazetecilere haberler yaptırıp transferden sorumlu yönetici olmaya çalışıyor.

    şu adamla ilgili yüzde 1 bile olumlu görüşü olan herkesi engelleyip geçiyorum ya. oğlu/kızı gelse sözlüğe "transferlerde rezalet iş yapıyor ama babam diye seviyorum" yazsa, onu bile engellerim.
  • 1259
    bulunduğu yeri karıştıran tiplerden. çünkü ancak öyle uyum sağlayabilir. başka bir şey yazmak istemiyorum. kulübe maddi manevi zararları olmuş biri.

    çekişme içerisinde olduğu, troll medya yapılanması kurduğu ve isim sızdırdığı dedikoduları beni hiç ama hiç şaşırtmıyor. doğrudur yanlıştır bilmiyorum. doğruysa gram şaşırmam.

    zihniyet belli.
    bunu hala kulüpte tutan başkana başkan demem ben. dursun özbek sen galatasaray başkanı felan değilsin. utanıyorum senden.

    düzenleme:
    https://x.com/...550478593994897?s=46
  • 1260
    kendisinin yaptığı cuesta transferini herhangi bir kelimeyle açıklamak mümkün değil. fiyasko, rezalet, felaket, skandal. yok, karşılamıyor. bambaşka bir şey bu.

    ben hayatımda ilk kez bir transferde harcanan tutarı uygun bir zemine oturtamıyorum. ne yapsan olmuyor. bunu cuesta şu ana kadar çok kötü performans verdiği için söylemiyorum. ortalama bir performans verebilseydi de aynı şeyleri söylerdim. belki de önümüzdeki sezon iyi olacak, konu o değil.

    aynı dönemde gerçekleştiği için fenerbahçe'nin diego carlos transferiyle kıyaslayalım. fenerbahçe bu transfer için 11.5 milyon euro ödedi. sakatlandı, döndüğünde 1-2 maçta takımını yaktı. kısaca cuesta kadar bile oynayamadı. ama yanlış transfer de olsa bu transferin ve ödenen ücretin sebeplerini rahatça anlayabiliriz. oyuncunun repütasyonu, geçmişi, tecrübesi düşünüldüğünde anlıyorsun.

    cuesta'ya gelince, oyuncu potansiyel vaat etmiyor, genk gibi bir takımda yedek stoper. "niye alındı?" demiyorum, süreç seni oraya getirmiştir. alabileceğin tek oyuncu cuesta kalmıştır misal, olabilir.

    "niye 8 milyon euro verildi?" diyorum. bir yatırım yaparken o yatırımın tutarı ve aldığın risk arasında bir bağlantı kurmak gerekmez mi? aldığın riski göz önünde bulundurunca mesela "metehan ile idare edelim." deyip devam edilemez mi? ama para cebinden çıkmıyor tabi, galatasaray'ın parası. stoper almazsak beni linç ederler mantığıyla yapıştır geç.

    sözün özü sadece cuesta transferi istifa etmesi için yeterlidir. bir an önce koltuğu becerikli insanlara bırakmalıdır.
  • 1264
    biz istifa diyoruz adam trt ye çıkıyor.

    belli ki yeterince galatasaraylı değil onu geçtim. demek ki şahsına yapılan eleştirelere, hakaretlere de aldırmıyor. çok acayip bir utanmazlık seviyesi.

    ibrahim bey bak anlayacağın dilden konuşayım. galatasaray’ın kalesinde eray işcan orta sahasında jem paul karacan forvetinde sinan gümüş ne ise sen de o kalibredesin. bu işin adamı değilsin. neyin reklamı, ispatı peşindesin. defolup gider misiniz.
  • 1266
    an itibariyle trtspor ekranlarında bulunan başkan vekilimiz. umarım programda kiler cuesta transferini sorar kendisine.

    ekleme: adam özellikle abdullah kavukçu'nun adını kullanmıyor. erden timur'a da taş attı az önceki demecinde.

    ekleme 2: özel sektörde kimsenin bir işi becerememe sebeplerini dinlemezler. hatipoğlu bütçe, limit vb. laflar ile başarısızlığın yolunu yapiyor. limit ve bütçe önemli ise frankowski, jelert, cuesta vb gibi katkı veremeyen oyunculari neden aldınız ? pazarlık yapma beceriniz ve isteğiniz varsa cuesta'ya niçin bu para verildi?
  • 1269
    benim trt spor'daki açıklamasından anladığım;

    eğer bu süreç kendisinin kontrolünde olsaydı; hatipoğlu osimhen'i almazdı. soruya verdiği yanıt genel hatlarıyla şöyleydi.

    "osimhen'i biz kiralık olarak, tüm bonuslar dahil 9 milyon € maaşa oynattık. şimdi konuşulan maaşlar, 75 milyon € serbest kalma bedeli vs. galatasaray'ın, yönetebileceği maliyetlerle bu transferi gerçekleştirmesi lazım. sonuçta uefa ve tff'nin belirlediği limitler var. zaman geçtikçe şansımızın arttığını düşünüyorum. süreci abdullah kavukcu ve gardi yönetiyor."
  • 1271
    gerçekten inanılmaz. bu adam günümüz türkiyesinin insanda vücut bulmuş hali. hamaset nefaset feraset artık ne derseniz deyin bütün etler var adamda.
    cuesta transferi soruldu. tepki bana döndüğü için mutlu oldum yönetici olarak oyuncumu korumak zorundayım diyor. ya abicim sen zaten 20 tane stoper kovalayıp onlardan avucunu yaladığın için transferin son günü bu adama tam tamına 8 milyon euro verdiğin için bu tepkiyi görüyor. bunun farkında bile değil.
  • 1272
    galatasaray'da transferden sorumlu olmamasi gereken yonetici. kendisine gorev baskan tarafindan verilmisse de buna su asamada bir sey diyemeyiz. galatasaray baskanlik ile icra edilen bir camiadir.
    ama kendisine sosyal medyada anonim hesaplar tarafindan edilen kufurler ve hakaretler inanilir gibi degil. bu insan diyemeyecegim varliklarla asla ayni safta yer almam, bunlarla ayni algi gemisine binip adama turlu hakaretler edenlerle de ayni sofraya oturmam, selam vermem.
    galatasaray basarisizligin hesabini sorar. kurum icinde cok sukur boyle bir gelenegi vardir. ama bu gelenek asla su an kendisine edilen inanilmaz asagilik kufurler, hakaretler degildir.

    gidip davinson'a neden cuesta'ya olumlu referans verdin diye kufur eden gordunuz mu? ya da onumuzdeki sezon iki mac arka arkaya maç kaybettiren bir davinson olsa, cuesta'ya referans oldun diye soverler mi sovmezler mi bu asagilik sosyal medya mahlukatlari?

    galatasaray'in en buyuk problemi hatipoglu degil su an, bu herkese kufur edebilen, etkilesimini alip yoluna bakan asagilik varliklardir.
  • 1275
    transferdeki başarısızlıklar üzerine yüklenen yönetici. bu durumda ben de üzülürdüm açıkçası. bununla beraber galatasaray kültürüne yakışmıyor eleştirilerinin imajı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. yoksa birçok yönetici kendisine söylenen eleştirileri yapıyor. özellikle cuesta konusunda bu takımın önemli bir oyuncusu kefil olmuş, teknik ekip istemiş, kendisine transferin şartlarına dair eleştiri getirebiliriz sadece ki bu açıdan eleştiri getirilmeyen yönetici ben gs'de henüz görmedim. buna en çok dikkat eden erden timur'a bile buralarda neler söylendi. kendisi gider; başkası gelir. bunlar her daim olan şeyler ancak konuya dair bir yaklaşımda bulunurken elimizdeki verileri etraflıca analiz etmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın