• 2
    neden bu projenin adı türkçe değil de ingilizce diye sorduran. mesela seninle yaşıyorum galatasaray olamaz mıydı bu projenin adı? gerçi bende ki çelişkiye bak, nick ingilizce, yer gssözlük ama galatasaray ile ilgili değil.

    nedir bu ingilizce hayranlığımız? neler oluyor bize, bize neler oluyor gülüm, neler oluyor sana, bana neler oluyor?

    neverfall'un entry'si üzerine edit : seninle yaşıyorum galatasaray değil, seni yaşıyorum galatasaray.
  • 4
    'seni yaşıyorum galatasaray' gibi güzel ve etkileyici bir isim yerine 'ay lav yu hocam' tipi saçma sapan, gereksiz, özenti, insanın içinde herhangi bir heyecan uyandırmayan soğuk bir isme sahip program.

    tamam türkçe'yi her konuda, her markada kullanmak zorunda değiliz ama bu kadar da değil yani. türkçe kullanılabilen yerlerde türkçe kullanmalıyız, misal gs mağazası yerine gs store kullanılabilir, hakeza gs mobile da aynı şekilde ama 'i live you galatasaray' nedir allah aşkına?

    'seni yaşıyorum galatasaray'daki naiflik, incelik, estetik, vurgu, hissiyat nerede, 'ay liv yu galatasaray'daki bayağılık nerede.

    isim değişmedikçe asla izlemem, bu kadar net.
  • 5
    çok güzel bir gstv projesi. böylelikle çoğu galatasaray taraftarının sevgisi sadece içinde kalamayacak bizlerle de paylaşılacak. hem galatasaray'a sevgimizi hem de desteklerimizi, onla birlikte nelere ilk adımı attığımızı gösterebileceğiz. en yakın zamanda yayına başlanmalı diye düşünüyorum. rastgele videolar arasında gezerken karşılaşacağımıza kendi kanalımızda karşımıza çıkması gereken videolar geziyor ortalıkta. bunların hepsinin manevi değerleri mevcut. bu açıdan kıymetli ve işe yarayan bir program olması dileğiyle. adına çok takılmamak gerek. önemli olan içerik diye düşünüyorum, bunu da ilerleyen günlerde yayınlandıkça göreceğiz.
  • 6
    program adına bu kadar takmayın abi.

    i live u gs ilgi çeker hacı, bu ingilizce terimi bu topraklar da 7'den 70' e ne anlama geldiğini herkes bilir. bu programı tüm galatasaraylısı hatta diğer renklerde izleyecek, ilgisini çekecek. ne bu acaba merak ettim diyecek, bi nevi pazarlama stratejisi işte.

    ayrıca ünal başkan işini çok iyi biliyor tekrar tebrik etmek gerek. elindeki potansiyeli* çok iyi kullanıyor. kaynakları verimli kullanıp işin ehline bırakıyor.

    bu program da bence tutar demedi demeyin.

    beğenmeyen arkadaşlarım takıma destek adına izlemek zorundasınız. bak zorundasınız diyorum.

    peşin edit: bende "seni yaşıyorum", " seninle yaşıyorum" vb. ismi ile olmasını isterdim. biz tribün çocuğuyuz, besteler le büyük anlarız ama daha ilk 11' i sayamayan galatasaray'lı renkdaşlarım anlamaz, dizi mi bu der kapar kanalı :(

    ay lav yu neverfall
App Store'dan indirin Google Play'den alın