• 1
    23 kasım 2018 galatasaray konyaspor maçının hakemi ve var hakemi olan ikili.

    tetikçilik yaparak 2 puanımızı çaldıkları maçtan sonra mhk kararı ile ikinci bir karara kadar görev almayacakları açıklandı. peki bizim çalınan 2 puanımız ne olacak? serdar aziz gitti, o ne olacak?

    yaptıkları hata değil de şike benzeri bir olay olduğu için bu yeterli değil. ikinci bir karar alınmayacak ve bu adamlar artık hakemlik yapmayacak. sadece kendileri değil fırat aydınus isimli zat da düdüğü asacak.

    bunlara ceza geldi diye bizim gazımız kaçmayacak. tff'nin istifası için her şeyi yapmaya devam edeceğiz. o kılıçlar bu savaş bitmeden kınına girmeyecek!
  • 2
    hüseyin göçek ve halisözkahya'ya ikinci bir karara kadar maç vermemek doğru bir karar, fakat yeterli değildir. (bkz: 23 kasım 2018 galatasaray konyaspor maçı) nda bütün sorumlu kendileri olduğuna inanmıyorum. tek suçlu bu adamlarmış gibi algılanmasını istiyorlar, bu adamlara emri kim verdi ? penaltı kararı sonrasında aralarında nasıl bir konuşma döndü ? bu konuşmayı sadece kendi aralarında mı yaptılar yoksa başka birileri dahil oldu mu ?

    özellikle penaltı kararı sonrasında neler konuşulduğunu paylaşsınlar, olayın detayları ve gerçek sorumluları kesinlikle o konuşmaların içinde....

    diğer yandan sadece hakemlere ceza verilmesinin kötü yanı şu; bugün bu adamlar ceza alır yarın başka hakem çıkar aynısını yapar. bu adamlar böylesine bir saçmalığı yapacak kadar güce ve özgürlüğe sahip değil...
  • 4
    kiralık katillerdir. 23 kasım 2018 galatasaray konyaspor maçının kurbanı bile edilmemişlerdir. hapise atılıp bir süre sonra mesleklerine devam edecekler. çünkü üstleri sonuna kadar arkalarında. azıcık hakkım varsa helal etmiyorum başta halis özkahya denilen adama. baş hakeme bir şekilde tolere edebilirim ancak gördüğünü söyleyemeyen adama bedduadan başka edecek bir şeyim yok.
  • 5
    mhk ve tff'nin zaten çoğu zaman uyguladığı dinlendirme prosedürünü uyguladığı hakem ikilisi. buradaki tek fark bunu normalde sessizce yapıyorlardı ve yaşanan olayların etkisinin geçmesini bekliyorlardı. şuanda ise alenen açıklamışlar ki bu da doğrudan doğruya gaz almak anlamını taşır. belli ki bir süre sonra bu hakemler geri dönecekler. tff'de temsilcimiz olduğunu iddia eden rezil şahsın istifa kararında bile duramaması ve mustafa cengiz pasifliğine karşı fazla bile ceza almışlar. beşiktaş maçına halis özkahya hakem hüseyin göçek var hakemi olarak verilse hiç şaşırmazdım. şuanda ünal aysal gibi bir başkanımız olmadığı için hakkımızı savunabilecek tek kişi fatih terim, e ona da tek kalemde 10-15 maç ceza verip ipin bizim elimizde mesajı verebiliyorlar, ki bir bakıma haklılar. maalesef şu noktada yapabilecek bir şeyimiz yok, tabii gerçekten organize olup demirören, bein ve koç gibi şirketleri ve markalarını sürekli olarak boykot edebilirsek başka.
  • 7
    bir kulübün milyonların gözü önünde galibiyetini çalan ikili. bir şeyi çalan kişiye de hırsız denir, yani bu arkadaşlar da şu an mhk onaylı hırsızdır. tabi düzen leş olduğu için standart hırsızlık cezası çekmiyorlar.

    sizin yatacak yeriniz yok aslanım, sizi toprak bile kabul etmeyecek. cumadan beri öyle ağır beddualar ediyoruz ki, sabaha sağ çıkmanız bile mucize.
  • 8
    türk futbolunun başındaki şikecilerin ellerindeki kukladırlar. şikeciler güçlüye bunlarda bu şikecilere yaranmak için hem puanlarımızı çaldılar hemde en iyi savunmacımızı saf dışı bıraktılar. önümüzdeki maçın küçük şikecilerle oynanacağını düşününce akbilspor haricinde onlarıda yarışın içinde tutmak için yapıldığı çok belli. allah hepsinin......
  • 10
    türkiye'yi ve onun nasıl işlediğini az çok bilen hemen herkes mhk ve federasyonun bu iki hakem müsveddesinin kapalı kapılar ardında sırtını sıvazladığını, kendilerine gelen tepkilere kalkan olması amacıyla göstermelik böyle bi' karar aldığını tahmin ediyordur. 2. bi' incelemeye kadar hakemliklerini askıya almanın türkiye'deki karşılığı; '' sular biraz durulsun. tepkiler yatışsın 2. yarının ortalarına doğru çaktırmadan tekrar sizi veririz maçlara. siz üzmeyin canınızı.'' dır.
  • 11
    hep hafızamız yüzünden bunlar.
    hep zayıflığını bilmelerinden.
    çok sürmez üç beş haftaya unutunca herşey kaldığı yerden devam edecek.
    işte daha iki hafta önceydi fırat'ın taçı fenerbahçeye verip, kalemizde gol olmasını sağlayalı.
    böyledir bu işler.
    ali dürüst'te hafızamıza güveniyor.
    unuturlar bu omurgasız duruşumu, 2 gün önce söylediklerimi yutuşumu diyor.
    haksız değil.
    halis', göçek'i unutacağımız gibi, bein sports eylemini unutacağımız gibi, ali dürüst'ün kıvırmasını da unutacağız.
    hatta ahlaksız bir havuç konsa önümüze.
    ali dürüst'ten federasyon başkanı olacak dense, daha da kolay unutacağız.
    hepsini unutacağız.
    affetsek iyi de, unutmak kötü...
    cüneyt'i, fırat'ı, halis'i, hüseyin göçek'i...
    unutmak kötü...
  • 12
    bu iki ahlaksız hakem için bazıları şöyle diyor. efendim hata yapan sadece bu iki hakem değil. işte erzurumspor kasımpaşa maçında ve kasımpaşa malatyaspor maçındaki kararlar. bir hata yüzünden iki hakeme düdük astırılabilir mi?

    burada ya zeka yetersizliğinden ya da açıkgözlülükten büyük bir çarpıtma yapılıyor. hatalı bir karar yüzünden veriliyormuş bu uzaklaştırma gibi algı yaratılıyor. hayır karar “hatalı” penaltı kararı nedeniyle verilmiyor. tam aksine “kasten” verilmiş bir yanlış karar nedeniyle uzaklaştırılıyorlar. diğer hatalı kararlardan büyük bir farkı var bunların yaptığının.

    hüseyin göçek, görmeden penaltı kararını veriyor. pozisyonu izleyeneler görecektir ki, gerek araya giren bir futbolcu gerekse serdar aziz’in vücudunun kapatması nedniyle hüseyin göçek terbiyesizinin o pozisyonu görmesi mümkün değil. bu demektir ki görmeden, en azından net bir şekilde görmeden çalıyor düdüğü. peki görmeden bu kadar rahat nasıl çalıyor penaltıyı? görmediyse normal olanı, devam kararı verip var’dan yardım beklemesi değil midir? ama o ne yapıyor hiç görmediği, ya da net olarak görmesinin de mümkün olmadığı pozisyona hiç duraksamadan penaltı çalıyor. kasıt olduğunun en önemli delillerinden biri bu. ikincisi ise kararı verdin, herkes ititraz ediyor, var hakemi üç dakika gibi uzun bir süre pozisyonu inceliyor. pozisyonu net olarak görmenin mümkün olmadığı yani kısaca göremediğin bir şekilde gelişmiş pozisyon. neden emin olmak için var’a gitmiyorsun? amacın bell tabi, galatasaray’ın puan kaybetmesini garantilemek.

    gelelim halis özkahya’ya. tam 2,48 dakika pozisyonu inceleyip de penaltı kararının yanlış olduğunu göremiyorsan ya gözlerin kör ya da kalbin mühürlü. her ikisinde de hakemlik yapma yeterliliğine sahip değilsin demektir. ancak 81 milyon türk biliyor ki bal gibi gördün, bal gibi penaltı olmadığını biliyordun ama galatasaray puan kaybetsin diye var önerisinde bulunmadın. neymiş basireti bağlanmış. hadi ordan yalancı zevzek. (basiret kelimesini halis’in bilmesi mümkün değil. belli ki birileri o kelimeyi ona öğretmiş ve böyle konuş demiş) yani birilerinin kuklası olduğu o kadar açık ki.

    mhk ceza verdi. ikinci bir karara kadar görev vermeyeceklermiş. yani gaz alındıktan, taraftar sakinleştikten sonra gel diyecekler. bunu bize yediremeyecekler. galatasaray taraftarı kenetlenmiştir ve bunların hesabını hem bu hakemlerden, hem fırat aydınus, barış şimşek, mete kalkavan gibi hakemlerden, hem federasyon ve kurullarından hem de medyadaki satılık kalemlerden soracaktır. bundan en ufak bir şüphem yoktur.
  • 13
    (bkz: süleyman rodop/@hoyiavteboi)

    yazarımızın yukarıdaki entrysinde bahsettiği diyalog doğru ise -ki kendisi doğru olduğuna inanıyor. bence de doğru çünkü mantığım almıyor yaşananları ya neyse- gerçekten yönetimin şu ana kadar yapamadığını ya da yapmış olsa da açıklamadığı şeyi taraftar olarak yapmamız gerekiyor.

    yazar entryde başvuru sebebi olarak çok geçerli 2 veriyi bizimle zaten paylaşmış. e adam daha ne yapsın?

    1- futbolu kirletmek
    2- var'ı itibarsızlaştırmak

    bu konuları detaylı şekilde, basında yer alan eski hakem yorumları, pozisyon detaylarını gösteren fotoğraflar ve ardından mhk'nın vermiş olduğu dinlendirme(!) kararını da içeren profesyonel bir mail şeklinde hazırlayıp fifa'yı bombalamalıyız.

    uydurma dinlendirme kararıyla bizi uyutabileceklerini sanıyorlar. bu başlıkta adı geçen (adam ya da insan demeye dilim varmıyor) iki emek hırsızı, vicdan, şeref, ahlak ve allah korkusu olmayan karaktersiz en geç sezonun 2. yarısının ilk maçında tekrar görevlendirileceklerdir. bunu zaten siz de biliyorsunuz.

    aranızda mutlaka ileri düzey ingilizce'ye sahip adamlar var. bize ön ayak olmak açısından metni hazırlamanız için sizden desteğinizi rica ediyoruz. yönetimin yapmadığını biz yapacağız.

    takip ve ısrarların sonucunda ama öyle ama böyle düdükleri astırılacak, futbol sektöründen ekmek yemelerinin önüne geçilecek ikilidir.

    edit: imla
  • 14
    --- alıntı ---
    halis özkahya : pozisyonu incelemeni öneriyorum.

    hüseyin göçek: penaltı değil mi?

    halis özkahya : temiz gözüküyor.

    hüseyin göçek : ama kırmızı kart gösterdim serdar aziz’e. o ne olacak.

    halis özkahya : bilemiyorum.

    hüseyin göçek : geri dönemem.

    halis özkahya : devam o zaman.

    --- alıntı ---

    23 kasım 2018 galatasaray konyaspor maçı’nda konuşulduğu iddia edilen var konuşmaları bu şekildeyse vay bu hakemlerin haline.

    bırakın var protokolünü bu iki adamın hakemlikten haberi yok, ne karar vereceklerini bilemiyorlarmış.

    işte 17 kulübün güveninin tam olduğu iki hakem.

    bilemiyorum, ben de bilemiyorum, devam o zaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın