kendisinin twitter hesabında mantık hatası vardır. ilk tweetinde çok sevdiği arkadaşı nuri şahin'in ısrarıyla hesap açtığını söylüyor, ama nuri şahin kendisini takip etmiyor. geçiniz yani. *
777
twitter hesabı olmayan oyuncu.
gerçi bu sözlükte xherdan shaqiri'nin "ya üf bayern münih'e gitsem, manchester'a mı yoksa galatasaray'a mı :s:s" şeklinde şeyler yazılan fake hesabını gerçek zannedip yorum yapanlar vardı, şaşırmamak lazım.
778
twitter hesabının gerçek olup olmadığını gene twitter'da yazan kadir çetinçalı veya muadili gazetecilere sorularak öğrenilebilecek futbolcudur. twitter hesabı gerçek veya değil galatasaray'a kazandırılması şart oğlu şart olan, hem kaliteli hemde galatasaray taraftarı olan futbolcu.
779
an itibari ile twitter adresinden * ''istanbul'' yazdı !
böyle gerizekali bir tweet atacak bir futbolcu olmadigi icin kesinlikle sahtedir bu hesap.
781
twitter hesabının sahte olması hakkında şüphe duyanların, ali dürüst'e ithafen yazılan tweet ile şüphelerinin kalktığı veya kalkması gerektiği inancındayım.
hiç bir aklı başında futbolcu, hele ki bayern münih, real madrid gibi dünya devlerinde oynamış bir futbolcu "transferim niye olmadı diye bana değil x kişiye sorun" diye bir açıklama yapacak kadar embesil olamaz.
bundan sonra bu fake twitter hesabının takip edilmemesi rica olunur. sonuçta adama siz ilgi gösterdikçe adam milleti kandırmaya devam edecek.
782
twetterine bakıp da gelecek gelmeyecek falına yatmanıza gerek yok, yarın akşam arena'da olacak.
783
twitter'dan:
"galatasaray takımına gelmekten mutluluk duyarım :) " yazmış.
ulan hamit yaptıklarınla öyle bir soğutmuşsunki kendini divan kurulu üyesi twitterda hamitin transferi ok diyor bir kişi bile entry girmiyor hakkında. fazla naz aşık usandırır dedikleri tam da bu olsa gerek. oysa senin bize, bizim de sana ne ihtiyacımız vardı. ne mutlu olacaktık, ne hayallerimiz vardı...
787
transferi çok derdin ilacı olacaktır. en az 4 sene daha top seviyede futbol oynayabilir hamit.
788
kendisi hakkında o kadar çok şey söylendikten sonra haliyle taraftar kendisinden soğudu. bundan sonra gelmiş gelmemiş yemin ediyorum umrumda bile değil. bir diğeri (bkz: amrabat) şayet gelirse bu taraftarın gönlünü tekrar kazanmak için iyi bir performans sergilemek zorunda. bu takım ve bu arma için savaştığını bizlere ispatlamak zorundasın hamit.
789
galatasaray resmi sitesinin acilis ekraninda kendi resmi yayinlanmadikca transferinin gerceklestigine inanilmamasi gereken gurbetci futbolcu.
790
gelirse de başarılı olacağına inanmadığım futbolcudur artık hamit. uygun bir fiyata alabilirsek ne ala ama bu şekilde gönülsüz futbolcuları sırf yetenekli diye dünya kadar para bayılıp takıma kazandırmanın bir faydası olacağını düşünmüyorum açıkcası.
791
kendisine galatasaray'ın önerdiği rakamdan ciddi oranda daha fazlasını teklif edecek fenerbahçe'yle görüşme dahi yapmamış, geçtiğimiz sezonlarda kendisini transfer etmek istemiş olan demirören yönetimi'ne "galatasaray'a sözüm var, türkiye'ye gelirsem sadece galatasaray'da oynarım" demiş olan futbolcu. profesyoneldir, alman kültürü'nde büyümüş - yetişmiştir; elbette ki kendisi için olabilecek en yüksek ücret ve imkan bandını sözleşmesinde görmek isteyecektir.
792
takıma gelirse kaptanlık verilmemesi gereken kişi. onun dışında her türlü ihtiyacımızı görür. ligimizde oynanan futbol için biçilmiş kaftan. alır sırtına 2 futbolcuyu kanattan yardırır. selçuk inan'ın yanında orta sahaya çeki düzen verir. sağ beke koyarsın önüne ebue'yi atarsın. tam anlamıyla joker bir de türk statüsünde. bak bu sene gelmezsen daha da gelme.
793
takıma acilen kazandırmamız gereken gurbetçi joker oyuncu. yabancı sınırlaması yüzünden ne yazık ki hamit'in transfer triplerini çekmek zorundayız.
794
takımıyla anlaşma sağlanmış kulübümüzde oynaması tamamen onun kararına kalmış. ünal aysal'ın açıklamasına göre talep ettiği yıllık ücrette indirim yapması bekleniyor. anlaşma sağlanma ihtimali daha yakınmış.
795
tahmin ediyorum ki bu adamın esas sıkıntısı para, pul hesapları falan değil sonuçta yıllardan beri en üst düzeyde oynayan bir futbolcu. muhtemelen ben bu işleri bıraktım arkadaş dese , elini ayağını çekse futboldan, altıntop ailesinin bir-iki kuşağı son derece refah içinde yaşayabilir. bizler için çok büyük ama futbol piyasası için ufak sayılabilecek rakamlardan sebep transferi bekliyor değil. bence esas sıkıntısı, türkiye'de futbol oynayıp-oynamamaya karar verebilmiş değil henüz , buraya geldiğinde birçok açıdan daha evvel çekmediği birçok sıkıntıyı çekeceğini biliyor. futbol takımı açısından bakılırsa hem omuzlarına belki de taşıyabileceğinden çok yük binecek, kendisinden beklenti çok olacak sonuçta hamit bayern ve real'de hep takım oyunun iyi bir parçası olarak kendine yer buldu. oralarda kendisinden çok şey beklenen bir oyuncu olmadı saha içinde verilen görevleri takım anlayışına uygun bir şekilde yerine getirdi, yaptığı ekstra işler ise hanesine hep artı puan olarak yazıldı ama muhtemelen buraya geldiğinde sahaya çıktığı her maç kendisinden her zaman ekstra işler bekleneceğinden üzerinde daha evvel oluşmayan bir baskı hissedeceğini biliyor. olası bir formsuzluk veye sakatlık döneminde acımasızca eleştirilere maruz kalacağını da biliyor hem de özel hayatı için alan çok daralacak, almanya ya da ispanya'da özel hayatını dilediğince yaşabiliyorken burada gözler hep üzerinde olacak. işte bu ve benzeri sıkıntılar yüzünden bence karar vermekte zorlanıyor, galatasaray'a gelmeyi kabul ederse, bir nevi mantalite değişikliğini de kabul etmesi gerekecek ve 1. dereceden sorumluluk altına girecek.
artık kararını ver hamit real'de fazla sorumluluk yüklenmeden senede 5-10 maç mı yoksa galatasaray'a gelip yüksek sorumluluk duygusuyla , taşın altına elini koyarak senede 30-40 maç mı ?
796
"ünal aysal'ın benle ilgili açıklmalarından dolayı çok mutlu oldum.galatasaray için gereken fedakarlığı yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın."
300'ün 500'ün hesabını yapmaması gerekir. zira alacağı galibiyet primleri ve şampiyonluk primleriyle fazla fazla kazanacaktır. oynadığı her maç için maç başı alacağını göz önüne alırsa asla zararlı çıkmayacaktır. real madrid tribününde oturunca maç başı parası almadığını hatırlamalıdır.
798
umarım gelir. 3 milyon euro eder mi? bonservis olmaması, türk olması, sakatlığı tekrarlamaz ise 3 yıl hizmet etme potansiyelinin olması nedeni ile eder. muhtemelen 4 milyonu menejeri istiyor. fenerbahçe 5 milyon bile verir ama zamanında hamit, aziz yıldırım'ın muamelesinden çok kırılmıştı, o nedenle gelen teklifi direk reddettiklerini düşünüyorum.
799
habertürk'ün haberine göre kendisi 4 milyon euro yıllık ücret karşılığında menejeri tarafından fenerbahçe'ye teklif edilmiş fakat olumsuz yanıt almıştır. oysa ki mehmet topal'a 2.8 milyon euro veren karşı yakanın kendisine 4 milyon euroyu seve seve vermesini beklerdim.
son 3 yıldır her yaz bizi bir şekilde oyalayan futbolcu.
tamam hamiit transferine sadece bir futbolcu transferi gözüyle bakmamak lazım, sonuçta takıma bir karakter alıyorsunuz. ancak kendisinin bizden senede 4 milyon euro istemesinin açıklaması senede 40 maça çıkmaya maçası yememesidir, başka bir şey değil.