• 4
    bir tane cok iyi oynadigini sanan bencil arkadasin, tum takimi baltalamasina sebeptir. nasil mi? sen soyle yap, sen boyle oyna, sen burada dur, sen geri gel, sen bunu yap. neyse bu dingil arkadasa da kimse sen ne diyorsun oglum demez. malum ulkece biat kulturune alismisiz. ulan egleniyoruz diye geliyoruz, iki top tepiyoruz, kendimize gore farkli varyasyonlarla yeni seyler deniyoruz, zaman zaman basarili oluyoruz zaman zaman olamiyoruz ama ciddiyetimizi de bozmuyoruz. ama bu tur arkadaslar surekli maydanoz oldugundan, ne keyif kaliyor ne konsantrasyon. sonra benim gibi birisi eeh yeter amk diyerekten ya maclara gelmiyor, ya da sokarim yapacağınız ise diyerek mac esnasinda kalkip gidiyor.

    sonra ne mi oluyor? adam eksik olunca 1-2 hafta maclar sekteye ugruyor, yerine biri bulunuyor, dikis tutmuyor. sonra daha kucuk sahada 6-6 deneniyor bu sefer gelmek isteyen 1 kisi disarida kaliyor. sonrasinda da gecmis olsun, mac falan yapilmiyor.

    bilmis arkadas, kime ne yapacagini emreder gibi bilmis bilmis konusacagina, soyle yapsak olur mu? boyle olsa nasil olur dese, e zaten daha iyi oynuyorsun, futbolu daha iyi biliyorsun millet de sirf buna saygisindan tamam der. ama sen ego tatminine giden yolda yurudugun icin aha boyle evde tek basina bilyeyle duvara sut çekmece oynarsin.

    edit:ulan sozlukte ne kadar cok dingil arkadas varmis. 2saatte destan yazdigim entryler arasina girerken, simdi en begenilenlerde bile yok. beyler bu dingillerden icimizde bile var. prim vermeyin bu dandik heriflere. koyun postayi. ayrica dingil kardes,madem cok iyi biliyorsun futbolu, futbolcu olsaydin ya, amatorde bile oynayamiyorsun, birak profesyoneli! ne oldu lan? maçan mi yemedi futbolcu olmaya. vay dingil kardes vaay!
App Store'dan indirin Google Play'den alın