• 3
    başlığının olmadığının farkında değildim, geç açılmış bir başlık, açan arkadaşa teşekkürler.

    kendisi hakkında uzun uzun yazılabilir lakin her şeyi zaten sosyal medyadan kendiniz de takip edebilir, öğrenebilirsiniz o yüzden bu kısmı atlıyorum.

    bisiklet sevdasına düşmemin başlıca sebeplerinden birisidir kendisi, hayalleri, yaptıkları, yapacakları. kendisine benzer başka isimlerde var ülkemizde ama gürkan genç ismi hepsinin ötesinde diyebilirim sanırım. kazasız, belasız tamamlar umarım turunu. ülkenin nadide güzelliklerinden birisi.
  • 4
    2010 yılından bu yana bisikleti ile dünyayı gezen türk gezgin. aynı zamanda gençlere ve çocuklara bisiklet sevgisini ve farkındalığını aşılamak amacıyla online ve yüz yüze söyleşiler yapıyor, 2 yıl önce çıkardığı demir atlı adam isminde bir kitap serisi de var.

    kendisinin bir mesajı var:

    --- alıntı ---

    cinnah yokuşunu çıkarken abdullah karakaş arkadaşımız beni görüyor ve video mu çekiyor.

    ama 06 t 5376 ticari aracın şoförü bakın ne yapıyor. yanımdan öyle bir geçti ki çarptı sandım. günlerdir canlı yayında söylüyorum?

    13 yıldır dünyayı bisikletle geziyorum 122000 km 68 ülke geçmişim, abd vizesini almak için ülkeye döndüm. 4 ayda 10 yılda dünya turumda etmediğim küfürü ve kavgayı ettim ankara da şoförlerle. bu insanlar nasıl oldu da ehliyet almayı başardı? eşi benzeri yok yaşananların.

    şimdi bu şoförün cezası adam öldürmeye teşebbüsten kesilmez mi? illa bana çarpıp yaralaması veya öldürmesi mi gerekiyor? yol benim ve orada pedallamaya hakkım var. şimdi buna kim ceza kesecek , kesilen ceza akıllanmasını sağlayacak mı ? ömür boyu ehliyetine el konacak mı ?

    bana çarpsa öldürse ne olacak? biz bisikletçiler ve aileleri bu ülkede bir bisikletliye çarpıldığında ne olacağını biliyoruz!

    peki ya siz biliyor musunuz çarpıp bisikletçileri öldüren şoförlere ne olduğunu?

    bu bisiklet yolları başkentte neden yok veya yapılamıyor. bakın bugün güzel videolar çektim buyrun seyredin. zamanınız olduğunda da bir açıklama yaparsanız sevinirim.

    --- alıntı ---

    ilgili video: https://www.instagram.com/p/Cri3FxNIcQE/

    https://www.instagram.com/gurkangencc/
App Store'dan indirin Google Play'den alın