• 2
    bana şöyle bir nickaltı yapmış yazar; (bkz: sisman forvet arkasi/@gunduz gece)

    önce güldüm sonra acıdım.

    yazdığım 2 ayrı kişiye nickaltı entrylerinden yola çıkarak eski acık cocugu adlı yazarı yalakalıkla itham ederken vir cogitare non protens adlı yazara yalakalık yaptığımı iddia etmiş.

    iki yazarı da tanımam etmem. eski acık cocugu adlı yazarı mancini nefreti ve fatih terim fanboyluğu yaptığı için eleştirdim, öteki yazarı da hepimizin bazen yaptığı gibi yazdığı ve beğendiğim bir entrysinden ötürü benzer düşünceleri paylaştığımı ve tebrik ettiğimi söyledim nickaltına.

    ama bu zavallı gunduz gece adlı yazarın anladığı birini güzel yazısından dolayı tebrik etmenin yalakalık ve o kişinin arkasına sığınmak olduğu.

    arkadaşını savunmak için argüman bulamayıp saçmalamak bu olsa gerek.

    entrylerden gözüktüğü üzere ne kimseyi yalakalıkla itham ettim nede kimseye yalakalık ettim ama arkadaşın mağarasında tebrik etmek yalakalık sayılıyor zannedersem.

    bunların hepsi bir yana böyle yazarlar sözlüğün kalitesini inanılmaz düşürüyor hakikaten ona üzülüyorum, insanların fikirlerini beğenirsin beğenmezsin ama bir şeyler uydurup, yanlışı doğru gibi göstermeye çalışıp iftira atmak düpedüz karaktersizliktir.

    ha bu arada yazar entryi okuduğu zamanla o entrynin yazıldığı zamanın farklı olduğunu kavraması lazım.

    evet onun yapması için bir hayli zor bir şey istiyorum ama ne yapayım bir entryden 2 saat evvel yazılmış entry'nin o entry'den 5 dakika sonra yazıldığını iddia etmiş.

    zaman izafidir ama bu kadar değil be dostum.

    acıyorum.

    yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın