• 6
    yanlış demeyeyim ama olmaz bir zamanda denenen kampanya. 2019-2020 sezonu covid arası sonrası resmen heves öldürür şekilde bitmiş, arda turan hariç ciddi bir transfer hamlesi yok, takım-yönetim-camia arasında ciddi bir iletişimsizlik var, zaten covid-19 atmosferi hala devam ediyor, zaten transfersizlik sorunu varken üzerine bir de yönetim-basın arasındaki gerilim eklenince takıma dair neredeyse sıfır haber var.

    tüm bu ortamda bir kampanya yapılıyor. ona da başlamasına birkaç saat kala haber veriliyor. taraftarın algısının bu kadar takımdan uzak olduğu bir dönemde, bu kadar amatörce pazarlanarak yapılan kampanya muhtemelen çuvallama ile sonuçlanacaktır.

    umarım yanılırım ve kulübe bir katkı sağlanır. ama çok zor görünüyor...
  • 7
    başkanımızın yaptığı konuşmaya binaen yeni "yellow-red friday" etkinliği olarak görüyorum, tabi bir günle sınırlı değil. gücümüz sizsiniz kampanyası ile başkanımız taraftarlarımızdan store'lara akın etmelerini, mobil uygulamaya üye olmalarını, loca ve kombine satın almalarını istiyor. kulübümüzün ve tüm türk futbolunun ekonomik sıkıntılardan geçtiği şu zamanda herkes elinden geldiği ölçüde kulübümüze maddi açıdan yardımcı olmalı.
    https://twitter.com/.../1299361262258786305
    #gücümüzsizsiniz
  • 12
    her sene olabildiğince store alış verişi yaptığım, mümkün olan her şekilde kulübe maddi destek sağladığım halde, hiç katılmak istemediğim kampanya.

    bir zahmet sevgili albayrak başkan çıkarsın cebinden koysun falcao’nun maaşı kadar yardım, ya da yusuf günay bey’in 2 senedir yaptığı şahsi reklamın maddi karşılığını hesaplayalım o da katkıda bulunsun, cengiz başkanı saymıyorum, çok eleştirilecek noktası var ama kendisi hasta. ömründen veriyor. neden veriyor, neden bırakmıyor, kime ne faydası var şu durumda anlamış değilim ama saygı duyuyorum kararına.

    yaratıcı bir projeyle gelin yine katkıda bulunalım, aplikasyon gibi. hemen senelik üyeliğimi yaptım ilk günden. o da yok.

    kısacası bu kampanya tutmaz. kimsede o heyecan yok. insanlar sizden bıktı. 2 senede dünya kadar futbolcu satıldı, cl gelirleri, stat gelirleri uçtu gitti. siz ise plansızlıklar yüzünden har vurup harman savurdunuz paraları. diagne’ye verilen 13m. falcao’ya verilen fahiş yıllık ücret. değersizleştirip satamadığınız oyuncular. alt alta koyunca koca bir fiyaskosunuz. bu beceriksizliğinizi gören taraftar da heyecan kalır mı? istek kalır mı?

    taraftarı bırakın, gidin zengin kesimden toplayın, gösterin hünerinizi, bağlantılarınızı. bir sürü kodaman kulüp üyesi var, aktör var şu var bu var. ya da gidin okçular derneği başkanından isteyin bi sponsorluk, o kadar hukukunuz var.

    işiniz gücünüz boş lakırdı ve makyajla kar göstermek. o derneğe kesilen faturaların akıbeti ne olacak bakalım?! yaptığınız bankalar birliği anlaşmasının ana para ödemesi gelince ne olacak bakalım?! benden sonrası tufan deyip gidiyorsunuz. büyük ah alacaksınız.

    başlık kampanyaydı biraz dağıldı kusura bakmasın buraya kadar okuyanlar . neden bu kampanyayı yapmak zorunda kaldılar onu irdelemiş olduk biraz.
  • 14
    yarın uzun kollu siyah antrenman tişörtünü ( http://gss.gs/oTv ) alarak katkı yapmayı düşündüğüm organizasyon. yeni sezon formalarını ve siyah antrenman tişörtünü zaten almıştım. destek olmak adına 6 adet dergi ve 1 yıllık uygulama aboneliği de almıştım. bu alışverişle eş-dost doğum gününe kadar sezonu kapatırım herhalde.
  • 16
    maalesef sen tak diye gecenin bir yarısı 5-6 saatlik süre ile tüm ürünlere %50 indirim yaparsan, normal sezonda kusura bakmayın ama store'dan alışveriş yapacak kitleyi örgütlemekte çok zorlanırsın. önce kendi üzerine düşeni yapacaksın, gs store markalı ürünler için iyi tasarımlar yaptıracak, yaptıramıyorsan maaşını verip iyi tasarımcılar alacaksın. güven kaybeden promosyonlar yerine, yılın belli dönemlerinde indirim yapacaksın. doğru planlama, iyi ve kaliteli ürün olduğu sürece maddi imkanı olan herkes hem alışverişini yapar, hem memnun kalır, hem de klube maddi destek sağlar.

    not: evet ben bahsettiğim gece yarısı nike ürünlerinden alışverişimi yaptım, sadece 2 adet ürün alabildim, başka beğendiğim olmadı çünkü. şimdi indirim yokken, beni mağazaya çekecek tasarım ve kalitede ürün yok denecek kadar azken neden alışveriş yapayım. bu yorumlarımı tamamen store için yapıyorum, kombine ve loca konusunda durum farklı tabi.
  • 22
    oyuncuların tesciliyle ilgisi olmayan kampanya. rodop da bunu doğrulamıştı. ayrıca galatasaray’ın daha öncesinde de vergi borçları vardı, hiç birinde lisans çıkaramadığı olmadı. koç etkisindeki medyanın itibar düşürmek için uydurduğu yalanlara taraftarlarımızın da inanması üzücü.

    bunun yanında; elde edilecek en fazla 3-5 milyon lira gelir götürülüp de halil akbunar’a verilirse artık yönetimin samimiyetine inanmayacağım.
  • 23
    önce belhanda, babel ve hatta feghouli gibi para edebilecek futbolcular satılsın, hem maaş yükünden kurtulalım hem de kulübe sıcak para girsin öyle düşünürüz galatasaray'ın gücünün kim olduğunu.

    diğer takımlar 5 kuruş etmeyecek futbolcularını satıp kadrolarını yenilerken biz bedavaya bile yollayamıyoruz bazı oyuncuları. beceriksizce transferler yapan daha doğrusu yapamayan, aylardır orta saha ihtiyacı olduğu halde (1 yıldır da diyebiliriz çünkü 2 orta sahamız da kiralıktı ve bunun önlemi alınmalıydı) transfer yapamayan yönetimin sarıldığı içi boş kampanya. hem de bu devirde, pandemi sonrası ve ekonomik olarak çöküşte olduğumuz şu süreçte...

    yönetim hiç kusura bakmasın geçen seneye kadar kendilerini desteklememe rağmen şu an kendilerine bakışım negatif çünkü hem transferlerde başarısız hem de olası şampiyon olamama durumu için tedbirleri yok. bu sene idare edeceğiz ama olur da bu sene şampiyon olamazsak ne olacak acaba çok merak ediyorum. şu anda taraftar arasında özellikle de sözlükte homurdanmalar minimal seviyede ama bu takım bu sene şampiyon olamazsa çok su kaldırır. umarım bir an önce transferler yapılır ve takım da şampiyon olur yoksa işimiz yaş. kimsenin 10 milyon euro'ya orta saha beklediği yok. mutlaka bütçemize uygun transferler bulunacaktır. spor tesisleri, dikilmesi planlanan oteller ve daha yapılabilecek birçok proje var ve bunların sözü verildi ama hiçbiri gerçekleştirilmedi. başkan da bunlarla ilgili sıkça taraftara oynadı projeler yapacağız dendi. sonuç?

    dursun özbek gibi kötü niyetli başkanlar kendilerine tamah etmemiz için yeterli değil. galatasaray acilen kendisine sürdürülebilir bir ekonomik plan hazırlamalı.
    türk para birimi bu kadar zayıfken ve futbol ekonomisi euro üzerinden dönerken böyle içi boş gücümüz sizsiniz, yellow friday, zart, zurt ile dönmez bu işler, akıl alır gibi değil. böyle içi boş kampanyalardan çok sıkıldım. bu seneyi kurtarsak gelecek senesi var, sonraki sene var, nereye kadar devam edilecek böyle?
    artık bu kampanyaları art niyetli bulmaya başlıyorum.
  • 25
    bir taraftarın ortalama maaşını 5 bin lira olarak kabul edelim. yönetim diyor ki bize destek verin. bu kampanyaya verdiğim destek 160 lira gs mobil uygulaması, 300 lira civarında gsstore alışveriş. yaklaşık 500 lira kabul edelim. yani bu ay maaşının 10 da birini galatasaraya harcadım.
    peki mustafa cengiz, abdurrahim albayrak, yusuf günay ve diğer yöneticiler sizde aylıklarınızın 10 da birini galatasaraya harcadınız mı?????
    sizlerin aldığı bir formayla bizlerin aldığı bir forma aynı sevgi, aynı aidiyeti göstermez. bizlerin bir aylık maaşımızdan yaptığımız fedakarlık kadar sizlerde aylık maaşlarınızdan aynı oranda fedakarlık yaparsanız o zaman aynı sevgi ve aidiyeti hissettiğinizi anlıyabiliriz.
    bizler üç beş kuruş paramızla bu kadar destek olurken, takıma borç para verip transfer yaptırıp, imza atılırken kameralar karşısında kendi reklamlarını yapıp, sonra yönetimden gittiklerinde ise borç verdikleri parayı geri isteyip gerekirse kulübü icraya veren yöneticiler!!!
    gücünüz biziz biliyoruz, ama birazda siz bizim gücümüz olun artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın