• 1
    sadece sozlukte yazar veya caylak olan galatasaraylilarian katilabilecegi, amaci her ortamda ortak hareket etmek olan bir clubdur.

    ortak hareket etmekten kastim birlikte organizasyonlar duzenlemek, toplu bir sekilde hareket etmek, galatasariyimiza nasil daha iyi destek oluruz sorusuna surekli yanitlar aramaktir. bunun kapsami cok daha gelistirilebilir tabiki. ben sadece ana basliklardan bahsediyorum.

    burada amac ua gibi taraftar topluluklarindan ayri kendi kafasina gore bir topluluk kurmak degil, daha hizli hareket eden ve gerekirse butun galatasaray taraftar gruplariyla ortak hareket edebilecek kapaseteye ulasmayi hedefleyen bir bunye.

    kurulacak klube secilecek tecrubeli bir ekip, klubu yonetebilir ve yeni projeler ve organizasyonlarla klubu genisletebilir ve galatasarayimiza hep destek tam destek sloganiyla yardimci olabiliriz.

    bu klubun kurulmasindaki tek amacim bu kadar buyuk bir potansiyeli daha efektif olarak surekli aktif hale gelmesidir.
  • 2
    şuan iki kişiyi * * bünyesinde barındıran kulüp.

    bir kıvılcım lazım bir alev için... bu kıvılcım yeri geldiğinde bir söz, yeri geldiğinde bir hareket, yeri geldiğinde bir fikirdir. ailecek fanatik bu kıvılcımı atmıştır. tutuşturmak için yazar abilerin, dostların, kardeşlerin destekleri gereklidir sadece. galatasaray sozluk bünyesinde, fikirlerin, duyguların birbirimize aktarımını sağlayacak, hobilerin, sosyal hareketlerin sınırlı şekilde kalmasını engellecek bir oluşum içindir beklenilen bu destek.
    aynı renklere gönül vermiş, aynı sevdaya tutulmuş, üzüntü ve sevinç günlerinin bir kısmı; galatasaray'ın galibiyetleri ve mağlubiyetleriyle, bir aile fertleri gibi aynı günlere denk gelen bir topluluğuz biz. maçlara beraber gitmek, futbol oynamak, ps3 zirvesi, basketbol zirvesi gerçekleştirmek tabi ki her zaman olur, kurulsa da kurulmasa da bu kulüp. ama yazılarımızı yazdığımız sozluk platformunun yanında, aktivitelerimizin yönlendirildiği bir alt oluşumun varlığı, sosyal faaliyetlerimizin tek bünyeden yönetilmesini, rahat haberleşmeyi ve haberdar olmayı sağlayacaktır.

    desteklerinizi bekliyoruz.
  • 5
    hadi bir el atalım şu işe. sonuna kadar desteklediğim club.

    düşünsenize her ilde sözlük yazarı var ve bizim belki de o şehirde tanıdığımız tek kişi oradaki yazar arkadaşımız,kardeşimiz. böyle bir club ile deplasmanlar, özel etkinlikler, turlar, zirveler vs yapılabilir. o şehirde bir ihtiyacımız olduğunda yardımımıza koşar/koşarız. toplu kombine alımları ile kendi tribünümüzü yaparız vs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın