• 1
    kulübümüz ile işbirliği anlaşması imzalayan e-ticaret sitesi.

    --- alıntı ---

    kulübümüz ile türkiye’nin öncü e-ticaret sitesi gittigidiyor, e-ticarette iş birliğine imza attı. ali sami yen spor kompleksi türk telekom stadyumun'nda gerçekleştirilen imza toplantısı başkan yardımcımız yusuf günay, başkan yardımcımız kaan kançal, yönetim kurulu muhasip üyemiz dorukhan acar ve gittigidiyor genel müdürü ve ebay mena bölge direktörü öget kantarcı'nın katılımıyla gerçekleştirildi. yapılan iş birliği kapsamında galatasaraylı taraftarlar, gittigidiyor’dan yapacakları her alışverişte kulübümüze destek olacak.

    gelir ortaklığı projesi kapsamında gerçekleştirilen iş birliğiyle taraftarlarımız, 31 mart 2021 tarihine kadar gittigidiyor’dan yapacakları alışverişlerde takımına destek olabilecek. iş birliği çerçevesinde, galatasaray spor kulübü’nün resmi instagram hesabında ve resmi sitesinde paylaşacağı linkler üzerinden gittigidiyor’a girildiğinde yapılacak tüm alışverişlerden kulübümüze pay aktarılacak.

    başkan yardımcımız yusuf günay, gittigidiyor ile yapılan anlaşmanın kulübümüze güç katacağını belirterek, “ilklerin ve enlerin kulübü olarak sporun her alanında mücadelesini sürdüren galatasaray ile e-ticaret sektörünün öncü markası gittigidiyor’un gerçekleştirdiği iş birliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. bizler için oldukça önemli ve mutluluk verici bir adım oldu. bu iş birliğinin kulübümüze güç katacağına inanıyor, gittigidiyor ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz. taraftarlarımıza ek bir bedel ödemeden kulüplerine destek olabilecekleri yepyeni fırsatları da yakında açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

    yönetim kurulu muhasip üyemiz dorukhan acar iş birliğiyle ilgili, "gittigidiyor ile yeni bir iş birliği anlaşmasının içinde olmaktan dolayı mutluyuz. taraftarlarımız gittigidiyor’dan yapacakları her alışverişte ek bir bedel ödemeden kulüplerine destek verecek. galatasaray spor kulübü sosyal medyada en fazla dijital etkileşimi olan kulüplerin arasında yer alıyor. taraftarlarımız kulübümüzün resmi instagram hesabından ve resmi sitesinden paylaşacağı linkler üzerinden gittigidiyor’a girerek yapacağı tüm alışverişlerden kulübüne ek gelir sağlayacak." ifadelerini kullandı.

    iş birliğinden büyük bir gurur ve mutluluk duyduğunu belirten gittigidiyor genel müdürü ve ebay mena bölge direktörü öget kantarcı, “gittigidiyor olarak türkiye’de e-ticaretin gelişimi için durmadan çalışıyoruz. bu doğrultuda ülkemizin en değerli spor kulüplerinden biri olan galatasaray ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimini bir kez daha ortaya koyacağız” dedi.

    hayata geçirilen gelir ortaklığı projesiyle birlikte oluşan ortaklığı, uzun vadede yurt dışında da farklı projelerle destekleyeceklerini belirten kantarcı, “önümüzdeki dönemde uluslararası çapta bir spor kulübü olan galatasaray’ı, global e-ticaret liderlerinden ebay’in gücüyle bir araya getirerek büyük işler gerçekleştireceğimize inancım tam” şeklinde konuştu.

    galatasaraylı taraftarlar, 50 kategoride milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan gittigidiyor.com sitesinden yapacakları alışverişlerle takımlarına destek oluyor.

    bu linke tıklayın, alışverişinizi yapın, galatasaray kazansın

    --- alıntı ---

    https://www.galatasaray.org/...masi-imzalandi/47697
  • 2
    işin ebay tarafında global piyasada yer almak güzel bir tercih ama yurtiçinde günümüz piyasasında pazar yeri dediğinde ilk olarak gittigidiyor akla gelmez. gittigidiyor yaklaşık 20 sene önce trendyol, hepsiburada ve n11 piyasada yokken neredeyse tekel durumda öncü pazar yeriydi. sürdürülebilirliği olmadı ve rakiplerinin gerisinde kaldı.

    ayrıca ürün elinize geçmeden ödemeyi yaptıran güvenilir bir firma değildir. sipariş teslim süreci de sancılıdır. 2 sene kadar önce bir olay yaşamıştım. sonra hesabımı sildim ve gittigidiyora hiç girmedim, girmem de. girene, risk alacak olana bol şans dilerim. şahsen bunlara para kazandırmam.

    ilaveten; artık müşteri ödeme onayı veriyormuş. biraz erken alınmış bir karar gibi geldi bana :))
  • 4
    kulübün e-ticaret ve mağazacılık konusunda ne kadar bilgisiz olduğunun bir kanıtı. anlaşmadan anladığım kadarıyla sadece galatasaray resmi twitter ve instagram hesapları üzerinden paylaşılan linkler üzerinden para kazanacak. eğer bunun dışındaki galatasaray ürünlerinin satışından normal bir gittigidiyor mağazası kadar para kazanıyorsak bu anlaşmadan kârlı çıkan gittigidiyor olur.

    uzmanlık alanı e-ticaret, e-ihracat olan bir taraftar olarak bu potansiyeli görüp değerlendirilmediğini izlemek ve böyle basit işler ile başkalarını ihya ettiklerini görmek çıldırtıyor. muhtemelen tekstil işi ile uğraşan renktaşlarımda benimle aynı hisleri paylaşıyordur.

    neyse, kendini milyonluk taraftarı olan bir kulüp olarak görmek yerine trendyol, gittigidiyor linkleri paylaşan basit influencer sanan yönetimimize sevgiler.
  • 5
    kazananlar kulübünde olmama rağmen bana bu kulübünün hiçbir faydası olmayan alışveriş sitesidir. indirim çeki vermez, dişe dokunur bir kampanyaları olmaz. bir ürünün kampanyasız fiyatlarını karşılaştırdığımızda da diğer sitelere göre çok daha pahalıdır.

    kulübümüzle yapılan anlaşma her ne kadar iyi görünse de ürün çeşitliliğimiz bu kadar kısıtlıyken ve kötü tasarımlar varken ne işimize yarayacak? ebay ile dünyaya açılacakmışız bir de. cezbedecek tasarımların olmayınca ne fayda! formalar anlaşmaya dahilse anca forma satılır da kaç tane satacaksın?

    gittigidiyor'un zaten sürdürülebilirliği şu haliyle yok gibi. bizim de bu anlaşma ile sürdürülebilir bir satış yapacağımızı düşünmüyorum. anca gsstore kampanyalarında gstore sitesinin çökmesinin önüne geçmeye faydası olursa olur.
  • 6
    pandemi döneminde en çok kazandıran sektörlerden birisi online alışveriş sektörü. kulübümüzün bu zor zamanlarda attığı bu adımı çok değerli buluyorum o açıdan.

    onun haricinde gittigidiyor sitesinden defalarca alışveriş yapmama rağmen şimdiye dek bir sorun yaşamadım. ama yine de online alışveriş dendiği zaman n11, hepsiburada ve trendyol gibi yerlerin daha ön plana çıktığı da bir gerçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın