• 1
    muslara'nın dahil olmadığı iki bek ve iki stoperin oluşturduğu dörtlüdür. genel olarak mariano, luyindama, marcao ve nagatomo düzenindedir. 2019-2020 sezonun ilk haftalarını geride bırakırken de bence en aksayan yerimiz ve en korkutan bölgemizdir.

    mariano: sanki önümüzdeki sene futbolu bırakacak bir hali var. yaptıklarına şahit yapabileceklerini bilen insanlar olarak ortaya koyduğu performans son derece şaşırtıcı. savunmada çok rahat geçiliyor, hücümda eskisi gibi etkili driplingleri yok ve eski pas trafiği özelliğini de şimdilik biraz yitirmiş gibi. kendisinden hala umudum var umarım eski günlerine geri dönebilir zira çok ihtiyacımız var.

    luyindama: fiziği ve o fiziğine rağmen topla ilişkisi iyi olan fakat bu ilişkiyi biraz azatlaması gereken stoperimiz. çoğu stoperin atamayacağı calımlar atıyor tam gaza geliyorsun derken hop topu bir kaptırıyor arkada 1 kişisin kontrayı yemişsin. ondan sonra muslera'nın degajı rakibe gitti. yok o başka bişeydi pardon. ya da orta saha civarlarından kalecisine arkasında kim var kim yok bakmadan kafa ile geri pası atabiliyor. bunlar luyindama kötü stoper demek değil ama iyi olduğu ve yapması gereken şeylerden daha sık kötü olduğu şeyleri yapmaya devam ve ısrar ederse canımızı cok yakacak. o bonservisi de kendisini chedjou-2 yapacak. umarım olmaz böyle bir şey.

    marcao: geçen seneden sonra bu sezonun en büyük hayal kırıklığı. hani yeni bir şirkete gelirsin, eski iş yerinden aldığın maaşın cok daha iyisini aldığın ve cok daha kurumsal bir yerdir. 1 sene kendini kanıtlamak için hayvan gibi çalışırsın ve sonra etrafına baktıgında aslında cok cok cok inanılmaz calısman gerekmemektedir ve idare etmek yeterdir ya.. he işte marcao'da tam olarak o durumda. çok kaba bir tabirle biraz kaşarlanmış. tabi ki takımı benimseyecek, takımda önemli bir karakter olacak ama ben oldum artık onlardan biriyim havasıyla devam ederse 25-30 milyona okuturuz dedigimiz adam en fazla lokomatif moskovaya falan gider aldığımız paraya. hırsı da eksik geliyor bana. geçen sene o herşeyi 1 dakka içinde en güzel şekilde yapan adam hiç yok. top kapmakta zorluk çekiyor (tüm takımla), pas atmakta zorlanıyor, adamını kaçırıyor vs.. çok acil toparlanması lazım.

    nagatomo: heralde bu saydığım 4 lü arasında artık en umutsuz oldugum en umidimi yitirdiğim, en bundan daha iyi olamaz artık dediğim kendisi. oncelikle cok sevdiğim bi adam hepte oyle kalacak ama heralde pınar eliçe (liseliler bilmez) gibi tükenmişlik sendromu falan yaşıyor. savunmada zaten belli bi standardı vardı ama o standart şu an aşağılarda. çalım yemeler adamı kacırmalar başladı. hücumda zaten en ufak bir risk almak yok en ufak bir haraket yok. ya sol çizgiye iniyor sol ayağı yaptığı orta savunmaya carpıyor ya da top kale onune gelmeden birileri uzaklastırıyor. keza sağ ayagına alıp yaptığı ortalarda top kale onune gelmeden uzaklastırılıyor. ben artık buyum beni böyle kabul edin havası var gibi. umarım toparlanır demiyorum ama umarım sene ortasında linnes ya da orjinal bir sol bek kendisinin yerine geçer. biz de samuraya tüm güzel hizmetleri ve o güzel karakteri için teşekkür eder vedalaşırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın