• 234
    "bir işin çözülmesini istemiyorsanız komisyona havale edin" demişler. bizim alıştığımız yöntem "tek adam gider, alır, gelir." tabii bu yöntemin son yıllarda bizdeki görünümü "tek adam gider, teşekkür eder, eli boş döner" şeklinde.
    okan buruk'ta fatih hoca gibi yönetime gider yapıp istediğini aldıracak ağırlık yok; zaten beklenemez.
    futbol direktörünün de "transfer görüşmelerinin içinde bulunmuyorum" dediği yerde yine bize hüsran, yine bize hasret var.
  • 577
    bir futbolcu isim anılıyor transfer için, bu komiteye yakın gazeteciler transferi bitti diyor. taraftarda tepki gelince yine bu komiteye yakın basından kişiler yine taraftarın tepkisiyle engellenen transferlerden sonrasıyla ilgili tweetler atıyorlar. son derece kötü yönetilen transfer süreci var işlerini iyi yapamadıkları da aşikar.

    aklıma direkt şu sahne geldi özellikle kendi takımında yedek oyuncuya 8 milyon euro verdiklerini söylediklerinde kendilerine yakının basının .yanlış oyuncu mu alıyoruz yoksa başka bir şey mi dönüyor anlamadım.

    hakkımızda hayırlısı

    https://www.youtube.com/watch?v=ze-PvpKeOoM

    not: rica edeceğim transfer komitesi üzerinden yönetimi eleştirdik diye yılmaz savunucuları mesaj atmasın. transfer çalımını direkt defans oyuncusu üzerinden yedik üstüne mum dikmek üzereler. taraftar baskı yapmasa lemina bile çekemeyecek adamları gidin kendi boşluğunuzda savunun.
  • 578
    iş bilmezlerle dolu olduğuna eminim.ya kardeşim hangi aklı başında takım transfer dönemi kapanmışken iş yapacak adamı size makul fiyata verir hemde sezon ortasında. şimdi onlarıda transfer sezonu kapandı ama diyelim oldu arap takımlarından biri geldi abdulkerimi istedi.sen verir misin vermezsin.anca 20 milyon filan çekecek ki aklın karışsın. bak normalde o fiyata da şuan vermemen lazım ama biz galatasaray olarak veririz.şuan versen veren kerem demirbay - belki metehan baltacı gibi ilk seçeceğin olmayan adamları verirsin. heeeh bizde elalemin metehanlarını , kerem demirbaylarını alacağız.
  • 94
    şu ana kadar gördüğüm en iyi ve tutarlı transfer komitesidir takımımın.

    belirli oyuncular hedefliyorlar ve bu oyuncular için maksimum limit belirleniyor. bu rakamın üzerine mi çıkıyor maliyetler? peki kardeşim sen sağ, ben selamet.

    konuşulan, ismi geçen yabancıların en yaşlısı 24-25 yaşında. helal olsun transfer komitesine yalandan sönmüş +30 yaş yıldızları yerine genç, dinamik ve geleceği olan oyunculara yöneliyorlar.
  • 369
    yine bir yerlede birilerinden red yediğini hissettiğim komite.

    transferler nerede kaldı yangını yapıldığı gün zalewski ve ebimbe’yi bir taraflarından sıktılar. iki oyuncunun da galatasaray’a transfer olacağını sanmıyorum. hatta ileri gideyim kostic ve fred’e yedek olsunlar diye fener çekecek bunları.

    bugün yabancı sınırı da arttırılacağı söyleniyor. akşama iki oyuncunun kap’ını paylaşır fener. bizim ahlat adam ile saç bakımından talihsiz sportif direktörümüz de basın yayın organlarından başka isim sıkar. hatta “ismi basına hiç düşmemiş” oyuncular belirir yokluktan.
  • 140
    2011/12 sezonu için yabancı transferlerinde büyük başarı sağlayan, yerli transferlerinde ise kötü performans sergileyen komitemiz. muslera, melo, elmander, ujfa, eboue takıma çok ama çok büyük katkıda bulundu. sadece riera'dan istediğimiz alamadık. bunun da en büyük nedeni arda'nın gitmesiyle sıkışan zaman aralığında, aceleyle gerçekleşmesindendir, öyle değilse de öyle olduğuna inanmak istiyorum. yerlilerde ise engin baytar çok başarılı bir hamle oldu, özellikle fiyat/performans bakımından. muslera'yla çok ama çok iyi bir iş çıkardılar. eboue'de keza öyle. 3 milyon euro civarı bir rakama alabilmek daha da büyük bir başarı. ujfa için sene başı üzülmüştük, gelecek üçlü pakette* en istenmeyen adamdı fakat içlerindeki en iyi adamı almışlar, zamanla anladık. reyes ve forlan'ın performansı ortada. melo'yu sezon başı taraftarın çoğunluğu istemiyordu. altın bidon, kasap diye ama şimdilerde kimse laf söyletmiyor. elmander için söze gerek yoktur.

    selçuk inan'ı almak, hem de bonservis bedeli ödemeden almak ise, türk futbol tarihinin ülke içi transferinin hep en üstünde yer alabilir.

    sercan yıldırım, yiğit gökoğlan, ceyhun gülselam yaşları genç olan, beklentileri karşılayamayan oyuncular. bu başarılar veya başarızlıklar sadece transfer komitesinin işi değil. fatih terim'le beraber alınmış kararlar mutlaka. hocayı da kutlarız.

    sezonun en büyük, belki de gelecek 9-10 yılın transferi fatih terim'in bizzat kendisi ve o'nun parlattığı, güvendiği, cesaret verdiği, semih kaya'dır. hem semih kaya gibi bir yetenek kazan, hem de servet çetin'den kurtul. rüya gibi. bir de kabus gibi geçen seneyi* hatırladığımızda sanırım bir rüyadayız. 2011 yılının mart veya nisan aylarında birileri, bugünleri göreceğimizi söylese, ne içtin lan sen derdim.

    boşuna dememişler; galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır.
  • 450
    dosta korku düşmana güven veren komite. eksikler belli, çıkan isimler isabetli ancak bile isteye gazetecilere verilmediği meçhul.
    koca 3 ay sonunda yapılan transferlerde çok eksik bir takım emanet edildi teknik heyete. okan hoca belki 13 kişi oynamayacağız gafını bile bunları korumak adına yapmış olabilir. ancak gelinen noktada şu an takımın oyun stiline göre 2-5 arası transfere ihtiyaç var. hatta gelecek senenin planlanmasında büyük önem taşıyan kaleci transferini şimdiden bitirebilmek de meziyettir.
    örnek misal ocak 5 transfer sezonu mu açıldı ocak 6 dedi mi iki adam yazman lazım hemen ve idmana koyman lazım. bunun lamı cimi yok.
  • 711
    yetersizdir. plansızdır. çıkan orta saha profillerine bakınca herhangi bir plan yok. stratejik olarak doğru düzgün hareket eden yok. gerçekten bu işi hakkıyla yapacak ve kulübün parasını doğru şekilde kullanan biri yok. en üzücüsü scout raporlarını da dikkate alan yok. menajerler ne önerirse ona bakan, aylar öncesinde hamleleri belli olması gerekirken en ufak adım atmayan, berbat haldeki komitedir. galatasaray kalitesine yakışmamaktadır.
  • 416
    müthiş başarılı bir ekip. sezon başında kanatlarımız var bu bölgeye transfere gerek yok dediler eylülün ortasında sol kanadımız yok, 40 küsür milyon euro harcadılar orta saha ve on numarası yok hatta sağ bek bile şüpheli, yerli kalitesi yerlerde, dört bilemedin beş kişi dışında oynayacak yerli oyuncumuz yok. sözleşmelerden çıkmak için akıl almaz işler yaptınız. müthiş paralar harcayıp takımın omurgasını dağıttınız, iki ay önceye göre daha kötü bir takım yarattınız. okan hocaya öyle bir enkaz bıraktınız ki eylülün ortasında sistem değişikliğine gitmeyi düşünüyor hoca. yaşananlar olacak iş değil derken futbol direktörü denilen kişiyle sözleşme yenileniliyor. çünkü bunu başarmak mucize, ödüllendirmesi gerekiyordu ve hakkını aldı. bu saatten sonra inanılmaz rakamlara sırf kendilerini korumak amaçlı transfer yapacaklar. galatasaray’ı az biraz düşünüyorlarsa transfer yapmayın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın